Brutális dolog derült ki Johnny Depp házasságáról

Erre senki sem számított!

Brutális dolog derült ki Johnny Depp házasságáról

Johnny Depp és Amber Heard válása simán felkerülhetne minden idők legdurvább sztárbotrányainak toplistájára, és még ezen is előkelő helyen végezne. Főleg, hogy még mindig nincs vége! A bombát a színésznő dobta le a rajongókra 2016-ban, amikor csak úgy a semmiből bejelentette, hogy 15 hónapnyi házasság után elhagyja Johnny Deppet, méghozzá azért, mert a színész többször bántalmazta. 

Ezt követően szinte minden nap jelentek meg hírek, nyilatkozatok, történetek arról, hogy kinek van igaza, ami azóta sem derült ki, mindenesetre sokat sejtet, hogy Amber Heard végül nem kis összegért cserébe visszavonta a feljelentést. Johnny azonban még mindig nem tudja elengedni a dolgot, nagyon bánthatja az igazságérzetét, vagy azért dühöng, mert ez nem kicsit rontott a karrierjén, mindenesetre még mindig perlik egymást az exével.

A pereskedés már 3 éve tart, ami alatt egy rakás olyan bizonyítékkal rukkolt elő a sztárpasi, ami az ő állításait támasztják alá. A jogi képviselete pedig nemrégiben elárulta, hogy az egyik ilyen tény mindent megváltoztat! Állításuk szerint valóban történt erőszak a pár között, azonban azt Amber követte el. Az egyik vita hevében ugyanis a színésznő állítólag az akkori férjéhez vágott egy vodkás üveget, ami ahogy szétrobbant Johnny kezén, majdnem levágta az egyik ujját. Végül a színész megúszta csonttöréssel…

Szerinted ki fog derülni valaha is, hogy vajon melyikőjük mond igazat, és ki hazudik?

Még több

Sztárhírek