Megdöbbentő, amit Kylie Jenner magáról mondott

Beismerte, hogy nem önerőből lett milliárdos.

Megdöbbentő, amit Kylie Jenner magáról mondott

A Forbes március elején hirdette ki 2019 leggazdagabbjainak a listáját, ahol Kylie Jenner lett a legfiatalabb milliárdos, aki önerőből szerezte a vagyonát. A 21 éves sztárnak így sikerült megdöntenie Mark Zuckerberg rekordját, aki ugyanezt 23 évesen érte el 11 évvel ezelőtt.

Sokan támadni kezdték az eredmény miatt, mert szerintük Kylie nem a saját erejéből lett ilyen gazdag, hiszen alapból egy vagyonos családból származik. A sztár szinte azonnal reagált a kritikára egy interjúban, amiben elmondta, hogy Kris és Caitlyn Jenner már 15 éves kora óta nem támogatják: „A szüleim azt mondták, hogy magamnak kell a pénzt megteremteni, ideje megtanulnom, hogyan spóroljak és költsem el a saját pénzemet.” 

Kylie most az amerikai New York Times-nak nyilatkozott és úgy tűnik, már egy kicsit másképp gondolja a dolgot ő is: „Nem mondhatom, hogy egyedül csináltam az egészet. Ha csak a vagyonomat nézték, akkor technikailag igen, nem örököltem semmit. Viszont rengeteg segítségem volt és egy hatalmas platformom.” A Jenner-lány ezzel megpróbálta lezárni a vitát azzal, hogy beismerte, hogy nem egyedül érte el azt, ahol most tart.

Még több

Sztárhírek