Nem hiszed el, ki adott divattanácsot Meghan hercegnének

Rá biztosan nem számítottál!

Nem hiszed el, ki adott divattanácsot Meghan hercegnének

Károly hercegnek már több jó tanácsa is volt Harry és Meghan számára. Nemrég azt mondta nekik, hogy ne foglalkozzanak azzal, hogy milyen negatív híreket hallanak magukról a sajtóban, csak csinálják tovább a dolgukat. Most pedig kiderült, hogy amikor a hercegné az első hivatalos útjára készült, Károly segített neki, hogy megfelelően öltözzön fel az eseményre.

A brit Daily Mail infói szerint Meghan tiarát szeretett volna felvenni, de az apósa lebeszélte róla. A hercegné a royal kollekcióból vette volna kölcsön az ékszert, de Károly szerint ez rossz ötlet lett volna. Harry apja úgy gondolta, hogy az túl extavagáns, ha Meghan koronában érkezik, és úgy fogalmazott, hogy „a régi korkszakra emlékeztetne.”

Az angol lapnak egy forrás azt is elárulta, hogy a hercegné először nem értette, hogy miért ne viselhetné az ékszert, hiszen az egész helyzet teljesen új volt neki. Viszont Károly hercegtől nagyon kedves gesztusként vette, hogy figyelmeztette őt. Meghan végül ebben a ruhában jelent meg a vacsorán, amit egy fülbevalóval egészített ki, és egyáltalán nem hiányzott róla a tiara:

Fotó: US Getty Images

Még több

Sztárhírek