Nyílt levélben kérik Meghant, ne fotózkodjon szülés után

Vajon a hercegné ezúttal is megszegi az előírásokat?

Nyílt levélben kérik Meghant, ne fotózkodjon szülés után

Biztosan te is tudod, hogy a royal család anyukái alig néhány órával a szülés után kijönnek a kórházból a babával, hogy bemutathassák őt a nagyvilágnak. De képzeld, még az is előfordulhat, hogy Meghan Markle ezt a hagyományt se fogja követni!

A hercegnét ugyanis nemrég nyílt levélben arra kérte a Fridababy vezérigazgatója, hogy ne jelenjen meg ilyen hamar a nyilvánosság előtt! Chelsea Hirschhorn a New York Times lapjain azt tanácsolta Megnek, hogy ne vigye ki a picit a tömegbe, és a fotósok közé…

Chelsea arra is kitért, hogy milyen irreálisnak tartja ezeket a megjelenéseket, és az itt készülő fényképeket, ugyanis azt a hamis illúziót keltik, mintha a nők a fizikailag és érzelmileg is megterhelő szülés után azonnal vissza tudnának rázódni a dolgokba. Ezek a fotók olyan elvárásokat támasztanak az anyukák elé, amiknek lehetetlen megfelelniük.

„Persze, a frizurád tökéletes lesz a kórház elé való kilépésedkor, de az emberek a rossz dolgokat fogják látni – például azt, hogyan férsz bele a terhesség előtti ruháidba – ahelyett, hogy őszinte beszélgetést folytatnál arról, min megy keresztül egy nő szüléskor és rögtön utána” – írta a hercegnének.

Még nem lehet tudni, hogy Meghan Markle és Harry herceg követik-e majd ezt a hagyományt, de ha mégis – nos Chelsea arra az esetre is kért valamit tőlük: legalább tegyék valóságossá, és hagyjanak látszani valamit az igazságból. „Használj ki annyi időt, amennyire szükséged van” – üzente a hercegnének.

Szerinted Meghan megfogadja a tanácsát?

Még több

Sztárhírek