Palvin Barbi még sosem volt ennyire menő

Csekkold le, mért szerettek még jobban belé a fanok!

Palvin Barbi még sosem volt ennyire menő

Palvin Barbi az utóbbi időben sikeresebb, mint valaha! Nem csupán a szerelem talált rá nemrég, hanem az egyik legmenőbb fehérnemű márka, a Victoria’s Secret is. Ő lett a legújabb angyal!

Igaz, utóbbival kapcsolatban hamar előkerül a súlya, a magyar világsztár ugyanis nem számít átlagos méretű modellnek a 175 centijével és 54 kilójával. Kapaszkodj meg, mielőtt ezt olvasod: egyesek szerint Barbi a plus-size kategóriát képviseli!

Most ismét Palvin Barbi és a VS együttműködése a téma a neten, aminek oka az a pár szexis fotó, amit nemrég készítettek róla. A képeken aprócska fehérneműket visel, és mind szuperül áll neki.  Ezeknek köszönhetően a modell Insta-oldala nagyon rövid idő alatt 10 milliósról 11,5 milliósra nőtt, világszerte teljesen odáig vannak érte.

 

View this post on Instagram

 

@realbarbarapalvin taking our breath away, per usual.

A post shared by Victoria’s Secret (@victoriassecret) on Mar 15, 2019 at 10:06am PDT

 

View this post on Instagram

 

@realbarbarapalvin looking downright ANGELIC.

A post shared by Victoria’s Secret (@victoriassecret) on Mar 14, 2019 at 9:23am PDT

Barbit egyébként valószínűleg egyáltalán nem izgatja, hogy vannak, akik szerint fogynia kellene, így érzi jól magát a bőrében. Inkább a pasijával, Dylan Sprouse-zal foglalkozik, akivel nemrég már össze is költöztek. Bár annak biztosan örül, hogy pár hét alatt 1,5 millióval nőtt a követőinek a száma!

Még több

Sztárhírek