Ezért hord Erzsébet királynő mindig kesztyűt

Neked is feltűnt már, hogy soha nem veszi le?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért hord Erzsébet királynő mindig kesztyűt

Az angol királynő már 67 éve ül a trónon, úgyhogy mindenkinek volt ideje megszokni a stílusát. Nyilván te is tudod, hogy imádja az élénk, sokszor kicsit fura színeket, a kalapokat, fejkendőket, óriási brossokat, és persze a kesztyűket. De utóbbira vajon miért van szüksége télen-nyáron?

Nos, a magyarázat rendkívül egyszerű. A 92 éves II. Erzsébet királynőnek a mai napig számtalan hivatalos eseményen van jelenése, ahol a legtöbben kézfogással köszöntik. Ez a gesztus pedig kedvez a baciknak. Mivel az uralkodó nem engedheti meg magának, hogy lebetegedjen, inkább állandóan kesztyűt visel.

Így volt ez már fiatal korában, még kedvenc royal kesztyűkészítő cége is van. Cornelia James kesztyűi akkor kerültek képbe, amikor a királynő akkori stílustanácsadója, Norman Hartnell felfigyelt a hölgy színes és minőségi munkáira. Hamarosan ő lett Erzsébet hivatalos kesztyűbeszállítója.

Cornelia 1999-ben hunyt el, azóta a lánya varrja a királynő kesztyűit, egy korábbi interjúban azt mondta, körülbelül 45 perc, míg egy pár elkészül. Egy szett ára átszámítva nagyjából 40 ezer forint, ami a royaloknak nem sok pénz, Erzsébet mégsem vesz minden alkalomra újat. Nem akarja ugyanis, hogy az emberek azt gondolják, a királyi család még mindig pazarló életmódot folytat.

Diana hercegnő egyébként a kilencvenes években előszeretettel lázadozott a royal kesztyűviselés ellen, azt hirdette, hogy nem kell félni pár kézfogástól. A királynő persze nem értett egyet vele…

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: divat ii. erzsébet királynő kesztyű királyi család

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.