Brutális, mennyit ér Kylie Jenner lányának táskagyűjteménye   

Előre szólunk: elképesztő az összeg!

Brutális, mennyit ér Kylie Jenner lányának táskagyűjteménye   

Kylie Jenner kislánya, Stormi Webster még csak 1 éves, de máris olyan táskagyűjteménnyel rendelkezik, amire sokan vágynak. Persze dizájner tatyók mini változatairól van szó, amik amellett, hogy nagyon cukik, méregdrágák is.

Az egyik ilyen kiegészítője egy pici Jacquemus táska, amiről Kylie Valentin-napon posztolt egy videót:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 14, 2019 at 10:32am PST

Stormi másik táskája egy kis Louis Vuitton táska, amit a felvételen egyébként pont úgy akaszt a kezére, ahogyan Kylie is szokta:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jan 8, 2019 at 5:53pm PST

A legújabb szerzemény pedig egy Birkin darab, amit legutóbb egy nyaraláson viselt:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Apr 1, 2019 at 8:54am PDT

Egyébként Kylienak is hatalmas táskagyűjteménye van, így nem meglepő, hogy Stormi is odavan a dizájner darabokért. Az ausztrál Harper’s Bazaar magazin kiszámolta, mennyit érnek ezek a mini kiegészítők. Kapaszkodj meg, mert az összértékük 26 ezer dollár körül mozog, ami átszámítva több, mint 7 millió forintot jelent. Ez azért elég durva, nem igaz?

A fanok egyébként gyakran kiakadnak azon, hogy miért kell ennyire hangsúlyozni, hogy gazdagok. Legutóbb például Khloé Kardashiannek estek neki Instán, amiért a kis True-t egy halom luxustáska között fotózta le. Az egyik rajongó megjegyezte: „Értjük. Gazdagok vagytok…mi nem. A legrosszabb, hogy mindig ezt csinálod. Egy kis alázatosság többre vinne.” Persze a Kardashian család megteheti, hogy a gyerekeket drága holmikkal halmozza el, de szerinted is túlzás folyton erről posztolni?

Még több

Sztárhírek