Justin Bieber bocsánatot kért a trollkodása miatt

Az énekes nem számított rá, hogy megbántja rajongóit a posztjával.

Justin Bieber bocsánatot kért a trollkodása miatt

Te is bedőltél Justin Bieber április elsejei tréfájának? Tudod annak, amikor elhitette a követőivel, hogy Hailey Baldwin gyereket vár… Képzeld, a vicc elég rosszul sült el, szóval az énekes bocsánatot is kért érte a rajongóitól az Instáján!

„Mindig lesznek emberek, akik megbántódnak, ahogyan olyanok is, akik nem kezelik jól a vicceket, nos, én egy tréfamester vagyok, és ÁPRILIS BOLONDJA volt. Nem akartam érzéketlen lenni azokkal, akiknek nem lehet gyereke” – írta Justin, majd hozzátette, hogy elnézést kér mindenkitől a trollkodásáért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

There’s always gonna be people offended, there’s also people who don’t take jokes very well, I am a prankster and it was APRIL FOOLS. I didn’t at all mean to be insensitive to people who can’t have children. A lot of people I know, their first go to prank on April fools is telling their parents they are pregnant to get a big reaction. But I will apologize anyway and take responsibility and say sorry to people who were offended. I truly don’t want anyone to be hurt by a prank.. it’s like when I shoved cake in my little sisters face for her birthday expecting her to laugh but she cried. You sometimes just don’t know what will hurt someone’s feelings not to compare pregnancy with cake in the face but it’s just to paint the picture of not knowing what will offend. Some might have laughed but some were offended .. I think With pranks u sometimes have to roll that dice. #prankster #dennisthemenace #sorry #truly

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2019, időpont: 10:03 (PDT időzóna szerint)

„Senkit nem akartam megsérteni ezzel a tréfával… Ez olyan, mint mikor a kistesóm arcába toltam a szülinapi tortáját és azt hittem nevetni fog, de sírt helyette. Néha nem tudod, mivel bántod meg valaki érzéseit. Nem akarom a terhességet egy tortával az arcba összehasonlítani, ez csak egy képletes példa arra, hogy nem tudom, mi lesz sértő. Néhányan nevetnek, de vannak akik megbántódnak.”

Szerinted is túlzás volt Biebs április elsejei tréfája?

Még több

Sztárhírek