Brutális dolog történt Taylor Swift otthonával

Konkrétan belehajtott egy autó!

Brutális dolog történt Taylor Swift otthonával

Taylor Swift Rhode Islanden lakik egy hatalmas házban, amit óriási kovácsoltvas kapuk őriznek. Ám úgy tűnik, hogy még a saját otthonában sem lehet biztonságban! Képzeld, az történt, hogy egy autóval nekihajtottak a kapujának, és a kocsi ráadásul lopott volt!

A rendőrség ottani idő szerint nagyjából éjjel 1-kor kezdte el üldözni a Connecticutból lopott autót. Azt mondják, hogy nagyon sokszor elhajtott az őt követő zsaruk elől, és végül Taylor házának kerítésébe hajtott. A 19 éves sofőr totálkárosra törte a kocsit, plusz Tay kapuját is tönkre tette.

Shykeim Edwin Lewis (a sofőr) most börtönben ül és 10 ezer dolláros (majdnem 3 millió forintos) óvadék ellenében jöhet ki. Rajta kívül még hárman ültek az autóban, viszont egyiküket sem tartóztatták le.

Szegény Taylor eddig is eléggé féltette a biztonságát, és gyakran beszél róla tök őszintén. Nemrég az Elle-nek mesélte egy interjúban, hogy katonai felszereléssel közlekedik, ha netán meglőnék vagy leszúrnák.

„A manchesteri bombázás és a vegasi koncertes lövöldözés után totálisan paráztam most, hogy turnéra mentem. Nem tudtam, hogyan fogunk három millió rajongót hét hónapon keresztül biztonságban tudni. Elképesztő mennyiségű tervezés, költségek és erőfeszítés előzte meg a koncerteket a fanok biztonsága érdekében.”

Ráadásul egy zaklatója is van, akit a múlt hónapban tartóztattak le, mivel megint megpróbált betörni a lakásába.

„Minél több ilyen zaklatóval van dolgod, annál jobban kezdesz felkészülni a rossz dolgokra. Mindennap megpróbálom emlékeztetni magam a világ jó dolgaira, a szeretetre és az emberiségbe vetett hitemre. Bátran kell élnünk, hogy tényleg azt érezzük, hogy élünk. Ez pedig azt jelenti, hogy nem befolyásolhatnak a legnagyobb félelmeid.”

Bár ezt Taylor nem a mostani incidenssel kapcsolatban mondta (mivel arra még nem reagált), reméljük ezek a szavak segítenek neki túljutni ezen az újabb nehéz időszakon. És ha a pozitív gondolkodás befuccsol, akkor is ott van a pasija, Joe Alwyn, aki úgy néz ki, hamarosan eljegyzi az énekesnőt!

Még több

Sztárhírek