Jennifer Lopez szakított vőlegényével?

Egyre durvább hírek jönnek a párral kapcsolatban.

Jennifer Lopez szakított vőlegényével?

Jennifer Lopez és pasija, a baseballjátékos Alex Rodriguez csak nemrég jelentette be, hogy össze fognak házasodni, megtörtént az eljegyzés. A pár nagyon boldog, Jen gyűrűje pedig hatalmas és gyönyörű. Valakit vagy valakiket azonban ez nagyon zavar, hiszen már sokadjára szólnak arról a pletykák, hogy az énekesnőt megcsalta a vőlegénye.

A múlt héten például egy Zoe Gregory nevű Playboy modell állította azt a nyilvánosság előtt, hogy a lánykérés előtt nem sokkal Alex bepróbálkozott nála, egy édeshármasra akarta rávenni. Azt mondta, a másik nő nem Jen lett volna…

Előtte pedig a pasi egyik játékostársa írta azt a közösségi oldalán, hogy Jennifer párja rendszeresen kavar az ő exfeleségével. Persze erre semmilyen bizonyítéka nem volt, vagy legalábbis azt nem mutatta meg a nyilvánosságnak.

Most úgy tűnik, talán mégis volt némi igazság ezekben a vádakban, mert az a hír járja, hogy az énekesnő szakított szerelmével. „Ekkora árulást Jennifer nem tud elfogadni. Kész csoda, ha ezek után tényleg összeházasodnak!” – írja egy amerikai magazin a névtelen forrásaira hivatkozva. Szerinted mi az igazság? Lesz esküvő?

 

View this post on Instagram

 

Take me out to the ball game…#yankees #13 #bronxbombers #familia

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 30, 2019 at 8:05pm PDT

Még több

Sztárhírek