Meghan hercegné nem mutatja meg a babát szülés után

Újabb fontos hagyományt rúg fel!

Meghan hercegné nem mutatja meg a babát szülés után

Azzal már nem mondunk semmi újat, hogy Meghan hercegné nem szereti a szabályokat. Ezzel mondjuk eddig maximum Erzsébet királynő nemtetszését vívta ki, de most egy olyan régi hagyományt készül felrúgni, ami valószínűleg már a rajongóknak sem jön majd be annyira…

Azt biztosan tudod, hogy az angol királyi család női tagjai szülés után néhány órával mindig kijönnek a babával a kórház elé, hogy bemutassák a kicsit a nagyvilágnak. Így tett anno Diana, és Katalin is mind a három gyerekénél, de nagyon úgy tűnik, hogy most ez elmarad!

A The Sun információi szerint Meg nem abban a szárnyban szül majd, ahol Katalin, mivel szeretné a legnagyobb nyugalomban világra hozni babáját. Ezt egy közeli ismerőse árulta el a lapnak, aki azt is hozzátette, hogy a hercegné úgy döntött, nem áll a kamerák elé közvetlenül a szülés után. Erre egyébként már többen kérték, egy amerikai nő még nyílt levélben is üzent Harry feleségének.

A palota még nem erősítette meg, de ha a hír igaz, biztosak vagyunk benne, hogy az egész világ csalódott lesz, hiszen ez az a pillanat, amit általában még a royal esküvőknél is jobban várnak a rajongók (és a nem rajongók is)! Persze Meghant is meg lehet érteni, hiszen nagyon megterhelő lehet egy-két órával a szülés után a legjobb formájában a kamerák előtt pózolni. Plusz ez ilyenkor egy rakás rosszindulatú pletykát is be szokott indítani, ahogyan Katalinnál is történt!

Még több

Sztárhírek