Nem hiszed el, mivel viccelték meg Kanye Westet a gyerekei

Április 1-jére találták ki a tréfát, ami egyáltalán nem tetszett a sztárnak.

Nem hiszed el, mivel viccelték meg Kanye Westet a gyerekei

Arról biztosan hallottál, hogy Justin Bieber azzal viccelte meg a rajongóit, hogy felesége, Hailey Baldwin első gyereküket várja. Mivel a terhességgel való poénkodás sokakat érzékenyen érintett, az énekes nem győzött bocsánatot kérni az eset után. Hasonlóan durva volt az is, ahogyan Kim Kardashian gyerekei, North és Saint West megviccelték az apjukat.

A popsikirálynő a napokban adott interjút az amerikai Elle magazinnak, amiben elmondta, hogy kicsit aggódik, hogy North és Saint nem igazán jönnek ki egymással. A legutóbbi sztori viszont nem ezt mutatja, hiszen együtt tervelték ki az áprilisi tréfájukat.

„North belevitte a prankbe, ami nagyon vicces volt. Ketchupot hozott a fürdőszobámba, és könyörgött, hogy hadd kenhesse szét rajtam, mintha egy ijesztő filmjelenet lenne. Aztán arra kért, hogy feküdjek le. Azt hittem, hogy csak játszik, vagy hogy azt mondja majd, hogy megsérültem. De nem. Megtanította Saint-nek, hogyan sírjon – megmutatta, hogyan kell – és utána mondta neki, hogy ordítsa, hogy anya meghalt. Kanye ezután felrohant és rájuk szólt, hogy ez egyáltalán nem vicces. Ez nem egy jó prank” – mesélte Kim a történteket, majd hozzátette: „Teljesen egyetértek. De egy kicsit azért lenyűgözött, hogy valamit együtt találtak ki, és véghez vitték az egészet, és jó érezték magukat egy csapatban.”

Persze érthető, hogy Kim örült annak, hogy a gyerekei jól kijönnek egymással, de azért egy sokkal cukibb tréfát is el tudtunk volna képzelni. Nem csoda, hogy Kanye teljesen kiakadt. A kérdés már csak az, hogy honnan jött ez a horrorisztikus ötlet?

Még több

Sztárhírek