Sosem látott fotó került elő Meghanről és Harryről

A kép 2 éve készült és érdemes lecsekkolnod!

Sosem látott fotó került elő Meghanről és Harryről

Amióta a royal pár elindította az Instagram-profilját, naponta jelennek meg rajta újabb tartalmak. Legutóbb Harry egy dokumentumfilm-vetítésen járt, ami a klímaváltozásról szólt, és ehhez kapcsolódóan a Instájukra felkerült pár régebbi fotó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés, Ápr 4., 2019, időpont: 12:33 (PDT időzóna szerint)

Az egyik megosztott képen Meghan és Harry látható, ami mellett a következő szöveg olvasható: „Sussex hercege továbbra is támogatja a világ leginkább veszélyeztetett környezeteiben létező közösségeket és vadvilágot. Harry herceg hosszú idő óta elkötelezett efelé, ez pedig egy bepillantás a munkájába, amit 2017-ben a sussexi hercegnével vitt véghez… Botswanába utaztak, hogy segítsenek Dr. Mike Chase-nek felszerelni egy elefántra egy műholdas vevőt.”

A fotón pedig pont ez a pillanat van megörökítve, ahogyan a pár egy elefánt mellett a földön ülve szerel. 2017-ben az utazás előtt arról pletykáltak, hogy Harry azért vitte magával Meghant Botswanába, hogy ott megkérje a kezét. Ekkor már egy éve randiztak egymással, és egy hónappal később már hivatalosan is egy párként jelentek meg egy sporteseményen. Úgyhogy míg mindenki azt hitte, hogy épp romantikus napokat töltenek együtt a dél-afrikai országban, valójában egy fontos ügy miatt utaztak oda.

Még több

Sztárhírek