Világrekordot döntött Harry és Meghan

Nem ez volt a céljuk, de sikerült.

Világrekordot döntött Harry és Meghan

Alig pár napja, április 2-án indult el Harry herceg és Meghan hercegné hivatalos Instagaram-odala, de a követők száma már 3,7 millió fölött van. Úgy tűnik, rengeteg a royal fan, aki mindent tudni szeretne a párról. Egy döbbenetes rekord is megdőlt, alig 6 óra leforgása alatt ugyanis 1 millióan nyomtak rá az oldalukon a követésre. Te köztük voltál?

„Üdvözlünk a hivatalos Instagram-oldalunkon! Már alig várjuk, hogy megoszthassuk veled a munkánkat, amiben hiszünk, az általunk támogatott ügyeket, fontos bejelentéseinket, és persze azon is igyekszünk majd, hogy olyan fontos témákra világítsunk rá, amik több figyelmet érdemelnének. Köszönjük a támogatásodat és üdvözlünk a @sussexroyal oldalon!” – olvasható az első posztjukban.

Harry és Meghan egyébként nemrég elhagyta a Kensington-palotát és vidékre költözött, Frogmore Cottage-ba. Nagyon kicentizték a dolgot, hiszen a babájuk bármelyik pillanatban megszülethet, igaz, az orvos által kiírt dátumot a nyilvánosság előtt nem árulták el. Az viszont biztos, hogy 1-2 hétnél több nem lehet hátra a hercegné terhességéből. Szerinted kisfiú lesz vagy kislány?

Még több

Sztárhírek