Kardashian lányok legnagyobb villantásai

Nézd meg a képeket!

Kardashian lányok legnagyobb villantásai

Kourtney

A legidősebb tesó egy reklámfotó kedvéért feküdt anyaszült meztelenül egy kádnyi habba, ám a végeredmény nem igazán kapott dicséretet, pláne nem annyit, amennyire Kourt számított. A fanok szerint ugyanis a túlzott smink miatt az arcán teljesen más színű a bőr, mint a teste többi részén. A bal lába pedig szerintük természetellenes, Photoshop bakit gyanítanak a háttérben. Persze nem ekkor meztelenkedett utoljára

 

View this post on Instagram

 

Love yourself as deeply as you love them.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Mar 18, 2019 at 12:28pm PDT

Kim

Kimet igazából gyakrabban látni ruha nélkül, mint ruhában, de azért vannak igazán emlékezetes villantásai, vetkőzései. Az Instagramja tele van ilyen képekkel, legutóbb például csak a kezével takarta a melleit, amikor az új szemhéjpúderét reklámozta.

Khloé

A sorozatos megcsalási botrányok elszenvedője, Khloé talán akkor lepte meg a legobban a rajongóit merészségével, amikor terhesen, hatalmas pocakkal vetkőzött aprócska fehérneműre egy fotózás kedvéért. Akkor még mellette pózolt kislánya apukája, Tristan Thompson…

 

View this post on Instagram

 

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 26, 2018 at 6:50am PDT

Kendall

Kendall Jenner az elmúlt években a világ egyik legmenőbb szupermodelljévé vált, amit részben annak köszönhet, hogy nem éppen szégyenlős. Az Instán például azt mutatta meg a rajongóinak, hogyan szokott borozni. A fürdőszobabútoron, egy szál bugyiban. Mint mindenki, igaz?

 

View this post on Instagram

 

bone-dry

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on May 22, 2018 at 2:59pm PDT

Kylie

A legkisebb testvér, Kylie nem annyira villantós típus, mint a nővérei. Persze őt is gyakran látni szexi és merész ruhákban, de eddig csak fehérneműre vagy bikinire volt hajlandó levetkőzni a fényképezőgép előtt. Azért ő sem valami visszafogott, igaz?

 

View this post on Instagram

 

thanks for all the birthday wishes!

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 10, 2017 at 8:13pm PDT

Még több

Sztárhírek