Így néz ki Justin Bieber és Hailey hálószobája

Nagyon cuki dekort választottak maguknak!

Így néz ki Justin Bieber és Hailey hálószobája

Bár Justin Bieber és Hailey Baldwin még csak friss házasok, de máris nagy lépéseket tettek meg. Ebből persze a rajongóikat sem hagyják ki, hiszen nagyon őszintén beszéltek mindketten a házasság nehézségeiről, a gyermekvállalásról, sőt Biebs mentális problémáiról is.

Azonban eddig nem volt állandó otthonuk, a képeiken jól látható, hogy főként hotelekben éltek. Ez azonban (érthetően) nem volt sokáig tartható állapot, hiszen nagy stresszforrás lehet az ilyen életmód, főleg ha be is törnek az egyik szobádba – erre pedig Justinnak végképp nincs szüksége a már meglévő problémái mellé.

„Ez az első házuk közösen, mint friss házasok, szóval érthetően ez egy hatalmas dolog számukra. Több dizájnérrel is együtt dolgoztak a ház kialakításában, ami nagyon jó projekt volt nekik. Mindketten izgatottak az új otthonuk miatt. Miután megházasodtak, béreltek egy házat, és hotelekben szálltak meg, ez pedig nem volt a legjobb szituáció egyiküknek sem. Alig várták, hogy megtalálják a tökéletes otthont.” – árulta el egy forrás a People magazinnak.

Az tuti, hogy gyönyörű házat választottak maguknak Beverly Hills szívében, aminek a berendezése tökéletesen tükrözi kapcsolatukat is, hiszen a hálóba a „love for eternity” feliratot rakták ki (ez azt jelenti, „örök szerelem”)

Instagram / @ haileybieber

Ugye milyen édesek?

Még több

Sztárhírek