Soha nem hallott Avicii dalok kerültek elő

A világhírű DJ családja úgy döntött, ki is adja ezeket a számokat – méghozzá egy nagyon megható ügy érdekében!

Soha nem hallott Avicii dalok kerültek elő

Borzalmas esemény rázta meg a zenei világot 2018. április 20-án: öngyilkos lett Avicii, a világ egyik leghíresebb DJ-je. A svéd sztár rengeteg gigaslágert hagyott hátra maga után – sőt, a halála előtt már az új albumán dolgozott, és gyakorlatilag majdnem be is befejezett 16 számot. És képzeld! Tim Bergling családja úgy döntött, hogy kiadják ezeket a dalokat!

„Nem a legnagyobb slágereket akarjuk megcsinálni. Azt szeretnénk, ha a legközelebb állnának ahhoz, ahogyan Tim szerette volna” – nyilatkozta Per Sundan, az Universal Music északi régiójának elnöke. Szerencsére rengeteg jegyzet, email, és üzenet maradt fenn a DJ új dalairól, így szerzőtársai mindent megtesznek annak az érdekében, hogy valóra válthassák az elképzeléseit és tiszteleghessenek az emlékének.

Az új lemez június 6-án, „TIM” címmel jelenik majd meg, de az első single, az Aloe Blacc-kel közösen készített „SOS”-t már április 10-től hallgathatod!

A DJ családja egy fontos ügyet szeretne támogatni a megjelenéssel: az album teljes bevételét felajánlják a Tim Bergling Alapítványnak. A nonprofit szervezet a mentális betegségekre hívja fel a figyelmet, ezzel is próbálják csökkenteni az öngyilkosságok számát.

Még több

Sztárhírek