Így élhette volna túl Diana hercegnő az autóbalesetet

Egyszerre hihetetlen és szomorú, min múlt a hercegnő élete.

Így élhette volna túl Diana hercegnő az autóbalesetet

Hiába telt már el több mint 21 év, még mindig milliók szívében él Diana hercegnő emléke és folyamatosan próbálnak újabb infókat megtudni a halála körülményeiről. Azonban nem csak a rajongók és a királyi család nem képes elfelejteni Dianát – Harry herceg például a Meghan hercegnének adott eljegyzési gyűrűbe csempészte bele az édesanyja emlékét -, de az orvosszakértők sem tudnak túllépni azon, hogy egy apró sebbe kellett belehalnia Lady Di-nek.

Új könyvében Anglia elsőszámú törvényszéki patológusa elárulta, hogy egy aprócska érszakadás végzett a hercegnővel, ami nem lett volna halálos, ha más helyen történik. Sőt, a balesetet kivizsgáló orvos, Dr. Richard Shepherd elmondása szerint egész karrierje során nem találkozott még egy ilyen szerencsétlen esettel. Nagyon sok múlt a véletlenek összjátékán, ami miatt többen spekuláltak már összeesküvésre is a végzetes karambol kapcsán…

Az viszont biztos, hogy a biztonsági öv becsatolása megmenthette volna a hercegnő életét. „Ha be lett volna kötve, minden másként alakult volna. Néhány könnyebb sérüléssel megúszhatta volna, és másnap a nyilvánosság elé tudott volna állni.” – nyilatkozta Dr. Shepherd.

Még több

Sztárhírek