Sosem látott fotókat osztott meg agyműtétéről Emilia Clarke

A Trónok harca sztárja nemrég bevallotta, hogy túlélt egy súlyos betegséget. Most fotókat osztott meg a műtétéről.

Sosem látott fotókat osztott meg agyműtétéről Emilia Clarke

Emilia Clarke 2011-ben, 24 évesen agyi aneurizmában szenvedett, amiről pár hete írt egy cikket a New Yorker magazinnak, hogy felhívja a betegségre a figyelmet. Most pedig a CBS Sunday Morning című műsorában mesélt a súlyos állapotról, és mutatott pár olyan soha nem látott fotót, amit a kórházban készített.

A színésznő elárulta, hogy első alkalommal sem volt könnyű, de a második értágulatnál sokkal nehezebben ment neki, hogy optimista maradjon. Az első operáció közben derült ki ugyanis, hogy egy másik aneurizma is található az agyában, ami miatt később újra kés alá feküdt a sztár. Elmondása szerint néha elveszítette a reményt, pánikrohamok gyötörték és rosszul élte meg ezt az időszakot.

Emilia azt is elmesélte a műsorban, hogy nehézséget okoz neki felidézni a műtétek időszakát, mert az agya megpróbálja blokkolni ezeket az emlékeket. 24 évesen még tagadta a pletykákat, hogy műtéten esett volna át, de most már tudja, hogy egyike azoknak a szerencséseknek, akik túlélték ezt az életveszélyes állapotot, ezért ideje megszólalnia. Teljesen más perspektívából kezdte figyelni az életet: „Az életed hátralévő részében tudod, mennyire szerencsés vagy” – mondta magáról a sztár.

Még több

Sztárhírek