Hatalmas bakit fedeztek fel Khloé Kardashian legújabb képén

Valaki megint felelőtlenül nyúlt a Photoshophoz…

Hatalmas bakit fedeztek fel Khloé Kardashian legújabb képén

Ebben a pillanatban nagyon úgy tűnik, hogy Khloé Kardashian direkt kelti a feltűnést az elrontott fotóival. A legújabb Insta-képén ugyanis nem lehet nem észrevenni a furcsa hibát, hogy összesen 14 ujja van!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Apr 8, 2019 at 8:34am PDT

Itt egy közeli, ha esetleg nem lenne elég feltűnő a baki:

A kép még pár hete, Diana Ross 75. szülinapi buliján készült, ahova hatalmas göndör frizkóval és hosszú arany ruhában érkezett meg a sztár. És bár sok hozzászólás a szép frizurájára vonatkozik, rengeteg rajongó vonta felelősségre azért, hogy megint szerkesztett képet posztolt.

Mindenki tudja, hogy ha Photoshophoz nyúl, akkor rettentő óvatosnak kell lenni, mert az apró változtatások is nagyon feltűnő eredményhez vezethetnek – főleg akkor, ha valaki nem ismeri tökéletesen a programot. A Kardashian-valóságshow legutóbbi promóképe is tele van retus-hibával, például itt is megjelent egy plusz lábujj. De persze nem ez az egyedüli példa arra, hogy a család mennyire imádja a képszerkesztő programot, hiszen rendszeresen osztanak meg olyan képeket, amik tele vannak a Khloé képéhez hasonló hibákkal. Szerinted is túlzásba viszik a szerkesztést?

Még több

Sztárhírek