Meghan hercegné kiborítja az alkalmazottait?

Nagyon úgy tűnik, hogy Harry felesége kikészíti szokásaival a nála dolgozókat…

Meghan hercegné kiborítja az alkalmazottait?

Tavaly november óta folyamatosan arról olvashatsz, hogy Meghan Markle alkalmazottai sorra mondanak fel, mert a hercegné mindenkit kikészít maga körül… Sőt, idén felmondott a személyi titkára is, aki egyébként már évek óta dolgozott Meggel.

via GIPHY

A Daily Mail tavaly ősszel arról írt, hogy a fő probléma a hercegné napirendjével van, méghozzá azzal, hogy reggel 5-kor ébred, és ekkor azonnal el is kezd üzengetni beosztottjainak. Azt mondják, a palota személyzete még távolról sem tapasztalt olyat, mint a Meghan félelmetes munkamorálja: folyamatosan ötletekkel bombázza a személyzetet, akik sokkal formálisabb keretekhez vannak szokva.

Nos, a legfrissebb hírek szerint azonban Meg nem csak sokkolja dolgozóit ezekkel a korai üzenetekkel, hanem egyenesen meg is sérti! A hercegné ugyanis már 5 órától arról ír nekik, hogy miket szeretne aznapra – a személyzet viszont nem igazán örül a hajnali utasításoknak, és nem is számítottak erre.

Na persze lehet, hogy Meghan egyáltalán nem sértésnek szánja a dolgot, mindössze még nem szokott hozzá a royal protokollhoz az alkalmazottakat illetően.

Te mit gondolsz?

Még több

Sztárhírek