2019.04.17.@ 11.04

Öngyilkos akart lenni a Trónok harca sztárja

Nagyon őszintén mesélt a lelki problémáiról a színésznő.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Öngyilkos akart lenni a Trónok harca sztárja

Sophie Turner már korábban is beszélt arról, hogy depresszióval és szorongással küzdött a Trónok harca alatt. Az viszont akkor még nem derült ki, mennyire súlyos is volt a helyzet. Most viszont egy podcast interjúban elárulta az Amerikában irtó népszerű Dr. Philnek a részleteket, köztük azt is, hogy egy időben öngyilkos akart lenni. 

Egyébként képzeld, Sophie csak 17 éves volt, amikor először kijött rajta a depresszió! „Nagyon fura. Mindig azt mondom, hogy nem voltam igazán depressziós, amikor fiatalabb voltam, de akkoriban nagyon sokat gondoltam az öngyilkosságra. Igazából nem tudom miért. Lehet, hogy csak furán vonzott a dolog, de igen sokat gondoltam rá. Viszont nem hiszem, hogy valaha is megtettem volna. Nem tudom…” – mesélte őszintén a színésznő.

Úgy gondolja egyébként, hogy az egésznek a social medián keringő utálkozás és kritizálás az alapja. „Az emberek mindig azt mondták, hogy azta, Sansa igazán lefogyhatna pár kilót, meg milyen dagadt lett ez a Sansa. Nagyon sokan beszóltak a súlyomra, de azt is megkaptam, hogy pattanásos a bőröm. Pedig tinédzser voltam, ezért mindez tök normális, de folyamatosan kritizálták a kinézetemet, sőt a színészi képességeimet is.”

És mi az egészben a legrosszabb? Hogy Sophie hitt a gonoszkodó kommenteknek! „Annyira elhittem, hogy én magam is kimondtam ezeket. Pattanásos vagyok, dagadt és rossz színésznő. Sőt, megkértem az öltöztetőket, hogy húzzák szorosabbra a fűzőmet. Nagyon, nagyon elvesztettem az önbizalmam.”

De még az évadok közti szünetben, amikor nem forgattak, akkor sem érezte jól magát. Nem akarta elhagyni a házat, mert attól elsírta magát, és a legjobb barátaival sem volt hajlandó találkozni. „Csak sírtam és sírtam, amikor át kellett öltözni, és egyre csak azt mondogattam, hogy én ezt nem bírom megtenni, nem mehetek ki. Nem volt semmi, amit csinálni akartam volna.”

Szerencsére Sophie már sokkal jobban van, mert kapott segítséget. A szülei nagyjából egy évvel ezelőtt kezdték észrevenni a számlákat a terápiáról, ekkor mesélte el nekik, hogy mi történt. Most, hogy szuperebbül érzi magát, sokkal jobban szereti saját magát, mint korábban. Sophie azt is elárulta, hogy ebben nagy szerepe van a vőlegényének, Joe Jonasnak.

„Néha azt hiszem, egyáltalán nem szeretem magam, de most olyasvalakivel vagyok, aki segít felidézni, hogy igenis vannak jó tulajdonságaim. És amikor valaki minden nap elmondja, hogy szeret, igazán elgondolkozol azon, hogy vajon miért. És ettől egy kicsit jobban megszereted magad. Szóval igen, szeretem magam!

Címkék: depresszió mentális problémák öngyilkosság sansa stark sophie turner trónok harca

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Miley Cyrus elárulta, kivel vesztette el a szüzességét

Miley Cyrus elárulta, kivel vesztette el a szüzességét

Ettől az egész annyira szívszorító lesz!

Meghan már Harry előtt is ott akarta hagyni a filmezést, hogy influenszer legyen

Egészen másként alakult volna az élete, ha nem bukkan fel a herceg a problémás családjával…

Ennyibe került Meghan és Harry új otthona

Hatalmas és drága házat választottak.

Chrissy Teigen harmadik babájával terhes

Szinte a semmiből jelentette be, méghozzá először férje, John Legend videóklipjében.

Miley Cyrus és Cody Simpson 10 hónap után szakítottak

Vége lett a hirtelen fellángoló szerelemnek.

Tom Cruise veszélyt jelent a saját gyerekére?

Évek óta nem találkozott vele, de egy korábban a szcientológia egyházhoz tartozó színésznő úgy gondolja, Tom Cruise-nak van egy terve.

Már rá sem lehet ismerni az egykori Élő Kenre

Elképesztő átalakuláson ment keresztül!

5 híresség, aki a testvére árnyékában él

Pedig ők is éppolyan tehetségesek!

Pippa Middleton nagyon nem akarta meghívni Meghant az esküvőjére

Ezért húzta ki a listáról Harry szerelmét Katalin húga!

Durva fenyegetést kapott Meghan és Harry

Elképesztően megijedtek, amikor kinyitották a borítékot.