Bréking: Harry és Vilmos kibékültek

Vége a családi vitának!

Bréking: Harry és Vilmos kibékültek

Az utóbbi hónapokban gyakorlatilag hetente olvashattál arról, hogy a royal család négyesfogata között nagyon nincsenek rendben a dolgok. Először arról beszélt mindenki, hogy Meghan Markle és Kate Middleton az, akik nem kedvelik egymást, aztán kiderült, hogy igazából Harry és Vilmos kapcsolata van tele feszültséggel.

Na persze nem tévedtek sokat azok sem, akik Meget okolták a királyi drámáért, hiszen ha hihetünk a híreknek, akkor éppen a hercegné miatt vesztek össze a tesók. A Daily Mail értesülései szerint Vilmos nagyon aggódott az öccse miatt, mert úgy érezte, hogy Harry elsiette az eljegyzést – ebből persze hatalmas sértődés lett.

Sokáig úgy tűnt, hogy Vilmosék nem tudják rendezni a dolgot egymás között, és még az is felmerült, hogy Harry és Meghan ezért akart mindenáron elköltözni a Kensington-palotából.

De nem kell aggódnod, mert a legfrissebb jelentések már a royal testvérpár kibéküléséről szólnak! „Sosem volt annyira rossz a helyzet. Megoldották a dolgokat egymás között… A szokásos kontaktban vannak, ami a legfontosabb dolog” – állítják a bennfentesek.

Sőt, Will meg is látogatta öccsét és Meghant új otthonukban nemrég, szóval úgy tűnik, végleg le lehet zárni a királyi vitákról szóló sztorit!

Még több

Sztárhírek