Hihetetlen volt Kim Kardashian 4. babaváró bulija

Az egész a stresszoldásról és lazulásról szólt.

Hihetetlen volt Kim Kardashian 4. babaváró bulija

Nemsokára megszületik Kim Kardashian 4. gyereke, ezért úgy gondolta, hogy itt az ideje babaváró bulit tartania. A fancy partit szombaton rendezték meg, és nem is akármilyen téma, a kannabisz köré épült. A résztvevők sok fotót osztottak meg arról, hogy mi történt aznap a sztár kaliforniai otthonában, így a rajongók sem maradtak le az eseményről.

Kim elárulta, hogy azért tartott egy ilyen „gyógyító szeánszt” a vendégeivel, mert rettentően stresszes a baba érkezése miatt. „Ebben az évben, mert ennyire ideges vagyok, egy zen kannabisz-témájú babavárót akarok… Ez masszázst és meditációt jelent a résztvevők számára, mielőtt megérkezik a baba” – a mesélte korábban az amerikai E! magazinnak.

A meghívott családtagok és barátok bőrradírt, testolajat és virágdíszeket készíthettek maguknak, valamint csoportos meditációban és masszázsokon vehettek részt. Ezt a sztár meg is osztotta a következő videókban, amikből kiderült, hogy még Paris Hilton is részt vett a menő partin:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on Apr 28, 2019 at 5:44am PDT

Egyébként egy közeli forrás a brit Daily Mail nevű lapnak elárulta, hogy a HelloMD – a cég, ami a termékeket biztosította – rettentően izgatott volt, hogy Kimmel együtt dolgozhatott: „A képzett szakemberek válaszoltak a vendégek minden, kannabisszal kapcsolatos kérdésére, és magas minőségű termékeket hoztak az eseményre. Gyönyörű volt!” Persze a vendégek hazavihették a termékeket, sőt még egy Yeezy papucsot is kaptak ajándékba, ami az Adidas és Kanye West kollaborációjából született.

Még több

Sztárhírek