Vilmos hercegnek fogalma sincs, mikor érkezik Meghan babája

Úgy tűnik, a világon Harryéken kívül egyedül Meghan anyukája ismeri a royal babyvel kapcsolatos infókat.

Vilmos hercegnek fogalma sincs, mikor érkezik Meghan babája

Meghan és Harry kisbabája bármelyik pillanatban megszülethet és mindenki tűkön ülve várja a nagy bejelentést. A royal babyről rengeteg teória született (volt, akik szerint már rég napvilágot látott a baba), de a pontos részleteket nagyon kevesen ismerik. Ebbe a szűk körbe pedig úgy tűnik, még maga Vilmos herceg sem tartozik bele!

Az, hogy Harry bátyja sem tud semmit azért elég fura, tekintve, hogy elvileg kibékültek, sőt a hírek szerint Vilmos még meg is látogatta Meghanéket az otthonukban. Ennek ellenére, a herceg vasárnap a London Marathonra ment ki látogatóba és ott megkérdezték őt a royal baby érkezéséről, Vilmos nem tudott konkrét válaszokkal szolgálni.

Fogalmam sincs. Még a telefonom sincs nálam, úgyhogy valószínűleg ti még nálam is hamarabb fogtok értesülni a fejleményekről” – panaszkodott viccesen Wills, aki amúgy irtó jó hangulatban volt, így legalább a saját gyerekeiről mesélt egy kicsit. „Három gyerkőcöm van, nekik köszönhetően már a jet laget sem ismerem.” Szegény, akkor biztosan nagyon kialvatlan lehet!

A royal babyről tehát nem Williamet kellene kérdezni, hanem mondjuk Doria Raglandet, aki már több, mint egy hete Meghan mellett van. De persze nyilván ő sem árulna el sok mindent… Viszont a Sun magazin talált egy forrást, aki azért megosztott egy-két infót: „Már tényleg csak napok kérdése. Meghan nagyon izgatott, de persze izgul is. Sokat készült a szülésre, szeretné a lehető legtermészetesebben világra hozni a babát, úgyhogy ő és Harry folyamatosan különböző légzési technikákat gyakorolnak.”

A Daily Mail legújabb infói szerint pedig az is kiderült, hogy Meghan lehetőleg otthon szeretné megszülni a picit, de ha valami esetleg rosszul sülne el, a közeli Frimley Park Kórház ugrásra készen áll minden percben. A királyi család pedig nemrég közleményt adtott ki arról, hogy a babát nem közvetlenül a szülés után, hanem csak két nappal később mutatják be a nyilvánosságnak. 

Szóval most már bármelyik percben jöhet a hír a royal baby születéséről (amiről jelen állás szerint Vilmos herceg is a Cosmóból fog értesülni)! A te tipped szerint fiú lesz vagy lány Meghan és Harry gyereke?

Még több

Sztárhírek