Weisz Fanni szájról olvas vezetés közben is

Weisz Fanni idén áprilisban lett a Lexus UX magyarországi nagykövete. A modell elárulta, mivel jár ez a különleges felkérés, de arról is mesélt a Cosmónak, hogy milyen vicces szituációkban volt már része vezetés közben.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Weisz Fanni szájról olvas vezetés közben is

A Lexus az egyik legzöldebb autómárka, ami nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra. Tavaly kezdte meg Magyarországon a legkisebb, kompakt SUV-nak, a Lexus UX-nek az értékesítését, bár akkor még nem voltak elérhető bemutató-példányok. Idén végre megérkeztek a gyönyörű autómodellek a márkakereskedésekbe, melyek közül a márka nagyköveteként Fanni egy fehéret kapott meg. Az autó sportos és stílusos megjelenést kapott, és kompaktsága ellenére 4,5 méter hosszú. Az UX egy kreatív nagyvárosi felfedező, melyben helyet kapott egy új benzinmotor, ami csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és egy új, negyedik generációs, öntöltő hibrid rendszer is.

Eredetileg is egy hibrid autó tulajdonosa voltál, most pedig a Lexus UX nagykövete lettél. Miért tartod fontosnak, hogy környezetbarát autód legyen?

Így van. Mindig nagyon fontosnak tartottam azt, hogy figyeljek a környezetemre és óvjam is azt. Mert gondolni kell a jövőre is, nem mindig csak a mára!

Ezen kívül melyek a legfontosabb szempontok számodra egy autóban?

Kicsit furcsának tűnhet a válaszom, de a kormánymelegítő és az ülésfűtés a kedvencem, mert nagyon fázós vagyok. És persze a 186 lóerő is, mert imádom a sebességet!

Fotó: Radisics Milán

Miért tartottad izgalmas kihívásnak a felkérést?

Megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen hatalmas márkának lehetek a nagykövete és még el sem hiszem, hogy egy ilyen szép és biztonságos autót kaptam! Imádom kívül-belül.

Mivel jár, ha valaki a Lexus UX nagykövete? Milyen projektek, feladatok várnak rád?

Hogy is fogalmazzak… tudni kell „viselni” ezt a dolgot, mert a Lexus egy nagyon nívós márka, ami megköveteli a profizmust és a precizitást. Ezért is vagyok boldog, hogy együtt dolgozunk, mert nagyon hasonlóak vagyunk: amibe belekezdünk, azt maximálisan teljesítjük! Lesznek programok, amik várnak, de most csak egyet árulok el: egy európai többnapos vezetésen fogok részt venni az UX-el, amit már nagyon várunk.

Kivel és hova vezetett az első utad az új autóval?

A férjemmel, Petivel utaztunk vele haza először, majd miután megérkeztünk, hosszasan nézegettük és csodáltuk az autót.

Fotó: Radisics Milán

Hány éve vezetsz aktívan?

Másfél éve szereztem meg a jogosítványomat, és azóta is imádok vezetni – nap mint nap vezetek.

Mi volt az a KRESZ-szabály, amit a legnehezebben sajátítottál el?

Nekem nem volt ilyen, viszont azt tapasztalom, hogy másoknál a jobbkéz-szabály okoz gondokat.

Mi volt az eddigi legjobb és legrosszabb vezetéshez kapcsolódó élményed?

A legjobb az volt, amikor először ültem be az UX-be és kipróbáltam. A legrosszabb pedig, amikor ki kell szállnom belőle.

Fotó: Radisics Milán

Kerültél már vicces szituációba az utakon? Mi volt az?

Igen, sokan motyognak vezetés közben, én pedig mindent leolvasok a szájukról. Sokan fel is ismernek és mondanak valamit, amire én válaszolok, ők pedig jót nevetnek. Ezek nagyon vicces és aranyos szituációk, nagyon élvezem őket.

Mindenki ismeri a sztereotípiákat a női sofőrökről. Te mennyire tartod magad ügyes sofőrnek, és mit mondanak rólad a többiek?

Peti nagyon szigorú velem ilyen téren, és mindig megmondta, ha valamit rosszul csináltam. Jó tanárom volt, és még most is rengeteget tanulok tőle! Persze ismerem a sztereotípiákat arról, hogy a nők nem vezetnek jól, és akad rá néhány példa is, de azért a férfiak között is találni egy-két ügyetlenebb sofőrt. A legfontosabb az, hogy az utakon mindenki vigyázzon a másikra és magára is.

Fotó: Radisics Milán

Lassan itt a nyár, tervezed esetleg, hogy egy hosszabb kiránduláson is kipróbálod, mit tud a Lexus?

Horvátországba szoktunk elutazni Petivel, így valószínűleg erre idén is sor kerül. Már nagyon várjuk, hogy egy ilyen autóval tegyük meg azt a pár száz kilométert. Állandóan gyönyörködünk benne, tényleg csodaszép autó!

Mit tartasz a leghasznosabb tanácsnak, amit eddig a vezetéssel kapcsolatban kaptál, és amit szívesen megosztanál a Cosmo-lányokkal is?

A legfontosabb, hogy mindig figyelj arra, amit csinálsz – főleg, ha vezetésről van szó! Illetve azt tanácsolnám, hogy mindig győződj meg magad arról, hogy például egy kereszteződésben elindulhatsz-e, akkor is, ha a melletted ülő szerint mehetsz. 

Fotó: Radisics Milán

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: feladat lexus ux modell modern nagykövet sztárhírek sztárok új autó weisz fanni

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ők a királyi család leglazább tagjai

Ők a királyi család leglazább tagjai

Ha már unod egy kicsit a királyi család azon tagjait, akik napi szinten szerepelnek az újságokban, ismerkedj meg most azokkal, akik velük szemben méltatlanul kevés figyelmet kapnak. Szuper jó fejek és lazák, nézd meg, kik ők!

95 éves lett Erzsébet királynő, elhoztuk a legemlékezetesebb szettjeit

Erzsébet királynő az egyik legbefolyásosabb női alakja a történelmünknek, aki nem csak uralkodóként alkotott maradandót, hanem az öltözködésében is. Születésnapja alkalmából utánajártunk, hogyan változott a királynő stílusa az elmúlt évtizedek alatt.

Lizzo meztelen fotójával fontos dolgot üzen neked

FYI: az önbizalmadnak pont Lizzo meztelen fotójára volt szüksége, még ha elsőre picit furának is tűnhet a dolog.

Sokkoló dolog derült ki a Bridgertonról

Maga a Bridgerton színésznője, Nicola Coughlan árulta el, miből merített inspirációt a sorozat a Featherington család megelevenítésekor.

Elkészítették Diana hercegnő esküvői ruhájának gót változatát

Megszületett Diana hercegnő menyasszonyi ruhájának gót koppintása - de vajon zseniális vagy nagyon gáz húzás volt? Szerintünk előbbi, de dönts te!

Erzsébet királynőt újabb súlyos veszteség érte

Alig temették el férjét, Fülöp herceget, el kellett búcsúznia jó barátjától, a 86 éves korában elhunyt Sir Michael Oswaldtól.

Zac Efron szakított barátnőjével

Kész, ennyi volt, vége! Nem létezik többé Zac Efron és Vanessa Valladares párosa!

Ezt nézd meg! 16 éves fotó az egyetemista Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Katalin hercegné és Vilmos herceg még az egyetemen ismerkedtek meg, ahol mind a ketten művészeti diplomát szereztek. Meg fogsz lepődni, menniyre másképp néztek ki akkoriban!

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.