Aggasztó videó szivárgott ki Britney Spearsről

A felvételt azóta jelentették és törölték, de a készítője durva dolgot vallott be az énekesnőről.

Aggasztó videó szivárgott ki Britney Spearsről

Britney Spears az elmúlt egy hónapot szanatóriumban töltötte, miután összeomlott apja súlyos betegsége után. Az énekesnő nemrég hazatérhetett a kezelésről, és még rajongóit is megnyugtatta egy videóban, hogy minden rendben van vele. Ám itt még nem ér véget a történet, ugyanis Britney-ről most került fel az Instára egy régi videófelvétel, ami azonnal nagy port kavart.

A videón Britney egy szál bugyiban, mellbimbótapasszal és vörösre festett testtel táncol egy ketrecben. A felvételt 2016-ban David LaChapelle forgatta a Make Me című számhoz, ám a klip végül soha nem készült el és nem került nyilvánosságra, méghozzá az énekesnő menedzserének tanácsára. Ezzel kapcsolatban LaChapelle írt egy hosszú Instagram-kommentet a felvételhez, amiből érdekes és egyben aggasztó dolgokat derülnek ki Britney-ről:

„Ezt a felvételt én készítettem, de ez nem az én verzióm. Nagyon gyanúsnak találom, hogy ez a videó pont akkor „szivárgott” ki, amikor Britney „távol” volt. A klip nem azért nem jelent meg végül, mert Britney-nek nem tetszett. Mint művésznek, tiszteletben kell tartani a hangját. A videóval kapcsolatban Britney-től mindössze egyetlen utasítást kaptam, azt, hogy filmezzem le őt egy ketrecben. Akkoriban nem értettem, miért akarja bárki is, hogy egy ketrecben videózzam le. Először arra gondoltam, hogy tigrisnőként ábrázolom majd, de ő inkább félénk, kissé cicás akart lenni. A stábomból mindenki számára világos volt, hogy valami nem stimmel… A Everytime című klipjénél is csak egyetlen utasítást adott nekem, azt, hogy meg akar halni. Hogy meg akar halni a videóban. Az Onyx Hotel turné reklámforgatására pedig el se jött. Akkor épp Vegasban volt az esküvője. 17 éves kora óta ismerem Britney-t. Én fotóztam az első címlapját is a Rolling Stone magazin számára, méghozzá Louisianaban, a családja házában, a szépségversenyeken nyert díjai közt. Már akkor tudtam, hogy valami nincs rendben.” 

David LaChapelle kissé ködösen fogalmazott, hiszen nem mondott igazán konkrét dolgokat az énekesnőről, de a homályos utalgatás csak még aggasztóbb. Pláne, mert mindenki érti, hogy arra próbál utalni, hogy Britney Spears problémákkal küzd, mióta bekerült a köztudatba. A videót végül jelentették és törölték Instagramról, mert valószínűleg nagyon kellemetlen volt az énekesnőnek…

Még több

Sztárhírek