Kate Beckinsale és Pete Davidson szakítottak!

Eddig tartott a románc?

Kate Beckinsale és Pete Davidson szakítottak!

Nagyon úgy tűnik, hogy a 45 éves Kate Beckinsale és a 25 éves Pete Davidson szakított egymással, pedig korábban úgy tűnt, hatalmas a szerelem köztük. Egy amerikai lap szerint még mindig jó barátok, de már nem kavarnak, és nem együtt képzelik el a jövőt. Az viszont egyelőre nem derült ki, mi okból váltak szét. Talán a korkülönbség mégis közéjük állt? Vagy az Ari-fanok trollkodása készítette ki őket teljesen?

Pete Davidsont ugyanis rengeteg támadás érte, amiért nem sokkal az Ariana Grande-val való szakítása után már nyilvánosan csókolózott Kate-tel. De a színésznőt sem kerülték el a beszólások, az ő bűne az volt, hogy jóval fiatalabb pasival randizgatott.

A Kate és Pete szakításáról szóló pletykákkal egy időben amúgy olyan hírek is megjelentek, hogy mégsem dobták egymást, csak lassítottak, mert túl gyorsan ugrottak bele ebbe a kapcsolatba.

„Pete és Kate kapcsolata szupergyorsan lett nagyon komoly, ezért most úgy döntöttek, visszavesznek a tempóból egy kicsit. Ennek ellenére még mindig randiznak” – olvasható a People magazin cikkében.

A párt utoljára egy hónappal ezelőtt látták együtt nyilvánosan Los Angeles-ben, amikor a színésznő anyukájával vacsoráznak. Szerinted mi lehet az igazság?

Még több

Sztárhírek