Késik Meghan és Harry babája?

Vagy tényleg ennyire jól titkolják a legfiatalabb royal bébi megérkezését?

Késik Meghan és Harry babája?

Hetek óta másról sem szólnak a hírek, mint Meghan Markle és Harry herceg első gyermekének érkezéséről: vagy azt találgatja mindenki, hogy mi lesz a neve és neme, vagy azt, vajon megmutatják-e azonnal a születés után a babát. A királyi család rajongói előszeretettel kötnek fogadásokat is ezekre, az például már kiderült, hogy a legtöbben arra tették a voksukat, hogy Dianának fogják nevezni a babát.

Na és az is biztos, hogy a royal párhoz közel álló személyek előszeretettel vezetik félre a fanokat: hol Vilmos ködösít a kicsi érkezéséről, hol Meg sminkese posztol árulkodó képet az Instájára.

És persze akadnak olyanok is, akik szerint Meghan titkokban már világra hozta a babát, hiszen a The Sun forrásai szerint április 28-ára várták őt a szülei, ezt a dátumot pedig már elhagytuk… Azonban Harry herceg pár nappal ezelőtt hivatalosan is megerősítette, hogy a baba még nem született meg. Kíváncsi vagy, mivel? Nos, megjelent egy nyilvános eseményen, amin már nem kellett volna részt vennie, ha már apuka lenne, hiszen akkor otthon maradt volna feleségével. Szóval ez azt jelenti, hogy a legfiatalabb royal máris két napos késésben van.

Te milyen új dátumra tennéd meg a tétjeidet?

Még több

Sztárhírek