Óriási megtiszteltetés érte Katalin hercegnét

Különleges ajándékot kapott a királynőtől.

Óriási megtiszteltetés érte Katalin hercegnét

Katalin és Vilmos hétfőn ünnepelték a 8. házassági évfordulójukat. Az esküvő hatalmas eseménynek számított, összesen 23 millióan nézték meg. Az eltelt évek alatt a párnak három gyereke is született: Görgy, Charlotte és Lajos. II. Erzsébet egy elismerő meglepetéssel készült a fontos eseményre.

A királynő ugyanis lovagi címet adományozott a hercegnének, amivel Katalin megkapta a Dame (dáma, hölgy) rangot. Olyan személyek részesülhetnek ebben a megtiszteltésben, akik megfelelően képviselik és szolgálják a Nemzetközösséget. Erzsébet ezzel szeretett volna köszönetet mondani Katalinnak a munkájáért, és úgy gondolta, hogy a házassági évforduló szuper alkalom erre.

A cambridge-i hercegné egyébként számos jótékonysági szervezettel dolgozik együtt, és a királnyővel is nagyon jó a viszonyuk, így nem volt meglepő az elismerés Erzsébet részéről. Idén márciusban volt egyébként az első alkalom, hogy Katalin a királynővel kettesben érkezett meg egy hivatalos eseményre, ahol nagyon cuki fotók készültek róluk – a kocsi hátsó ülésén utazva egy takarón osztoztak.

Persze Katalin nagyon tiszteli a királynőt, amit az is bizonyít, hogy a lányának, a kis Charlotte-nak az Erzsébetet adta második keresztnévként. Egy interjúban azt is elárulta, hogy sokáig nem tudta eldönteni, mit adjon Vilmos nagyanyjának, majd egy nagyon személyes ajándékot választott: házi chutney-t készített a saját nagyija receptje alapján. Hát nem aranyos?

Ezek után biztos, hogy Katalin és Vilmos házassági évfordulója nem csak egy szempontból lesz nagyon fontos dátum számukra.

Még több

Sztárhírek