Óriási megtiszteltetés érte Katalin hercegnét

Különleges ajándékot kapott a királynőtől.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Óriási megtiszteltetés érte Katalin hercegnét

Katalin és Vilmos hétfőn ünnepelték a 8. házassági évfordulójukat. Az esküvő hatalmas eseménynek számított, összesen 23 millióan nézték meg. Az eltelt évek alatt a párnak három gyereke is született: Görgy, Charlotte és Lajos. II. Erzsébet egy elismerő meglepetéssel készült a fontos eseményre.

A királynő ugyanis lovagi címet adományozott a hercegnének, amivel Katalin megkapta a Dame (dáma, hölgy) rangot. Olyan személyek részesülhetnek ebben a megtiszteltésben, akik megfelelően képviselik és szolgálják a Nemzetközösséget. Erzsébet ezzel szeretett volna köszönetet mondani Katalinnak a munkájáért, és úgy gondolta, hogy a házassági évforduló szuper alkalom erre.

A cambridge-i hercegné egyébként számos jótékonysági szervezettel dolgozik együtt, és a királnyővel is nagyon jó a viszonyuk, így nem volt meglepő az elismerés Erzsébet részéről. Idén márciusban volt egyébként az első alkalom, hogy Katalin a királynővel kettesben érkezett meg egy hivatalos eseményre, ahol nagyon cuki fotók készültek róluk – a kocsi hátsó ülésén utazva egy takarón osztoztak.

Persze Katalin nagyon tiszteli a királynőt, amit az is bizonyít, hogy a lányának, a kis Charlotte-nak az Erzsébetet adta második keresztnévként. Egy interjúban azt is elárulta, hogy sokáig nem tudta eldönteni, mit adjon Vilmos nagyanyjának, majd egy nagyon személyes ajándékot választott: házi chutney-t készített a saját nagyija receptje alapján. Hát nem aranyos?

Ezek után biztos, hogy Katalin és Vilmos házassági évfordulója nem csak egy szempontból lesz nagyon fontos dátum számukra.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: dáma erzsébet királynő II. erzsébet Katalin hercegné kitüntetés lovagi rend meglepetés megtiszteltetés vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Elkészítették Diana hercegnő esküvői ruhájának gót változatát

Elkészítették Diana hercegnő esküvői ruhájának gót változatát

Megszületett Diana hercegnő menyasszonyi ruhájának gót koppintása - de vajon zseniális vagy nagyon gáz húzás volt? Szerintünk előbbi, de dönts te!

Erzsébet királynőt újabb súlyos veszteség érte

Alig temették el férjét, Fülöp herceget, el kellett búcsúznia jó barátjától, a 86 éves korában elhunyt Sir Michael Oswaldtól.

Zac Efron szakított barátnőjével

Kész, ennyi volt, vége! Nem létezik többé Zac Efron és Vanessa Valladares párosa!

Ezt nézd meg! 16 éves fotó az egyetemista Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Katalin hercegné és Vilmos herceg még az egyetemen ismerkedtek meg, ahol mind a ketten művészeti diplomát szereztek. Meg fogsz lepődni, menniyre másképp néztek ki akkoriban!

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.