Zac Efron kibékült az exével?

A színésznek több év kellett, mire rájött, hogy régi szerelme a nagy Ő. Vagy mégsem?

Zac Efron kibékült az exével?

Nem, most nem Selena Gomezzel próbálják meg összeboronálni a mostanában platina tincsekkel hódító színészpasit! Képzeld, Zac Efron nemrég egy kegyetlen sorozatgyilkos szerepébe bújt bele egy film kedvéért, és állítása szerint teljesen átszellemült a rémisztő karakter hatására. Lehet, hogy van a dologban valami, mert egészen különleges dolgot tett az egyik forgatáson dolgozó ismerőse szerint: lehetséges, hogy megint összejött az exével, Lily Collins-szal!

A páros még 2012-ben kavart egymással, de akkor viszonylag gyorsan pont került a sztorijuk végére, mivel Zac szerint alig jutott egymásra idejük. Most viszont mivel mind a ketten részt vettek a forgatáson, volt idejük ismét beszélgetni és egy kicsit nosztalgiázni is, aminek gyors egymásra találás lett megint a vége.

Profimedia – Red Dot

Legalábbis, ha hinni lehet a Star magazin hírforrásának, aki állítja, hogy ismét elválaszthatatlan egymástól a két szerelmes. Eddig egyik fél sem erősítette meg a magazin híreit, viszont most tényleg jobb esélyekkel indulhatnának a happy endingért, hiszen mindketten befutott A-listás színészek, és jobban beoszthatják a saját idejüket.

Te örülnél, ha újra együtt látnád a celebpárt?

Még több

Sztárhírek