Bizarr dolgot vallott be Emilia Clarke a GoT forgatásról

Nagyon durva!

Bizarr dolgot vallott be Emilia Clarke a GoT forgatásról

Emilia Clarke Jimmy Kimmel talk show-jában volt vendég, ahol elég érdekes témákról esett szó a Trónok harcával kapcsolatban. A Daeneryst alakító színésznő ugyanis először azt mesélte el, hogy meglehetősen rosszul érintette, hogy rajta kívül Kit Harington is felülhetett egy sárkányra.

„Most tök őszintén, nagyon fura ez nekem. Ami pedig még inkább az, hogy Kit nagyon arrogánsan, túlzott magabiztossággal állt a dologhoz. Nem kellett neki a segítségem” – mondta nevetve Emilia. Aztán azt is hozzátette, hogy kiderült, pasiként tök más sárkányon lovagolni, mint csajként. „A srácoknak kicsit kényelmetlenebb” – jegyezte meg a színésznő, Jimmy pedig rögtön kapcsolt, hogy a „herék miatt”.

Ha most fogalmad sincs, miről van szó, akkor egy rövid összefoglaló: emlékszel, amikor a finálé első részében Havas Jon és Dany repültek egyet a sárkányokon? Na, arról a jelenetről volt Kitnek egy irtó vicces sztorija. És igen, annyi a dolog lényege, hogy beleakadt a sárkányt imitáló gép egyik részébe az egyik golyója. Ez pedig egy nagyon fájdalmas emlékként maradt meg neki. Hát nem is csoda!

De nem is ez a legdurvább történet, amiről Jimmy Kimmelnél szó volt! Képzeld, Emilia azt is elmesélte, hogy a bátyja operatőrként dolgozik a GoT-ban. Ami azért elég menő, nem? Hát igen, egészen addig, amíg nem neki kell felvennie a húga szexjelenetét. Upsz.

„Elég trükkös a szitu, amikor szerelmi jelenetet forgatunk. Szóval vannak olyan napok, amikor a tesóm bejelenti, hogy ma beugrik hozzám, én meg mindent megteszek, hogy inkább maradjon csak, ahol van” – vallotta be nevetve a csajszi.

De szerencsére azt is elárulta Jimmynek, hogy ha a harmadik rész hatalmas csatájával még nem láttál semmit! *pun intended* „Az ötödik epizód sokkal nagyobb. Keresd meg a lehető legnagyobb tévét és azon nézd!”  Vajon mi fog történni ebben a részben??

Itt meg tudod nézni amúgy a teljes beszélgetést:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek