Los Angelesben keres új otthont Meghan és Harry

Meghan hercegné már régóta tervezgeti a dolgot!

Los Angelesben keres új otthont Meghan és Harry

Már az is hatalmas botrányt okozott, amikor Meghan és Harry bejelentették, hogy elköltöznek a palotából. A pletykák szerint nem szerettek volna Vilmos és Katalin közelében élni, mivel a hercegnék nem jönnek ki egymással. Később kiderült, hogy sokkal inkább a két herceg között volt feszkó.

De épp, hogy Harryék beköltöztek új otthonukba, Frogmore Cottage-ba, felmerült, hogy a baba születése után Afrikában telepednek le. A palota ezt eddig nem erősítette meg, de úgy nyilatkoztak, egyelőre nincs eldöntve semmi ezzel kapcsolatban, szóval valójában nem is cáfolták.

Nos, a legfrissebb hírek szerint a hercegi pár azóta meggondolta magát, és állítólag Kaliforniában keresnek új házat. A The Sun lapnak több forrás is megerősítette, hogy ez a terve Meghannak, többek között a hercegné bátyja is. Elmondásuk szerint Meg imádja Los Angelest, mindig is hollywoodi életről álmodozott, ezért szeretne ide költözni. Plusz édesanyja is itt él, akihez érthetően közelebb szeretnének élni.

Egy másik bennfentes azt is elárulta, hogy azt remélik, Kaliforniában sokkal szabadabban nevelhetik a születendő gyereküket, mivel ha a palotában, vagy annak közelében maradnak, sokkal több szabályt kell betartaniuk, mi lássuk be, nem épp Meghan erőssége…

Még több

Sztárhírek