Meghan hercegnénél beindult a szülés!

Már kórházba is szállították!

Meghan hercegnénél beindult a szülés!

Képzeld, a legfrissebb hírek szerint Meghan hercegnét ma reggel kórházba szállították, ugyanis beindult nála a szülés. A Buckhingam-palota pedig ma 14:00-kor megerősítette a jóhírt! Úgy tudni, Harry herceg is a felesége mellett van, így mindkettőjüknek meglepetés lesz a baba neme, ugyanis nem akarták tudni előre, kisfiút  vagy kislányt várnak.

A hercegi pár még korábban bejelentette, hogy azt szereték, hogy a kicsi a lehető legintimebb körülmények között jöjjön a világra, így valószínűleg sok mindent nem árulnak majd el a szüléssel kapcsolatban. Például azt sem lehetett pontosan tudni, mikorra van kiírva a hercegné, és csak most árulták el, hogy már egy héttel túlhordta a babát. De az is várható, hogy még jó néhány napot várni kell majd az első cuki babafotókra!

Kövesd az oldalt, mert folyamatosan jelentkezünk a friss infókkal!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek