Ezek voltak a Met Gála legcikibb jelenetei  

Idén is volt néhány furcsa eset…

Az biztos, hogy Meghannak és Harrynek köszönhetően a május 6 örökre „royal bébi nap” marad, de persze emellett is történtek még fontos események a világban. Például megtartották a 2019-es Met Gálát, ami a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum éves adománygyűjtő eseménye. A sztárok ilyenkor általában kilépnek a komfotzónájukból, már ami az öltözködést illeti.

Persze egyetlen ilyen esemény sem telik el anélkül, hogy ne legyünk szemtanúi pár ciki vagy furcsa jelenetnek. Most nem történt olyan durva eset, mint például 2011-ben, amikor Jason Derulo a cannes-i filmfesztiválon hatalmasat esett, és az internet népe azóta sem felejtette el a jelenetet. Persze azért most is akadt pár dolog, amit nem tudtunk hova tenni.

Mi a téma?

Celine Dion egy hatalmas, csillogó fejdíszben és egy Oscar de la Renta ruhában jelent meg a gálán, ami elég furcsa látványt nyújtott. Az énekesnő egy riporternek azt is elárulta, hogy fogalma sem volt arról, hogy mit jelenet a gála idei témája, a „Camp”. A sztár először azt hitte, hogy ez táborozást jelent – persze egyáltalán nem erről van szó. Az est témája az extravagáns stílus volt. Ezt azért sikerült kipipálnia Celine Dionnak még úgy is, hogy fogalma sem volt róla.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Pasis mellényúlások

Míg Lady Gaga 4 outfitet is villantott egyetlen este alatt, voltak olyan sztárpasik, akik egyáltalán nem gondolták túl az öltözködést, és kicsit sem akartak bevállalósabb szettben megjelenni. A lényeg az lett volna, hogy a sztárok egy kicsit túlozzanak a lookkal, de úgy tűnik, ez nem mindenkit érdekelt. Ilyen volt például Liam Hemsworth vagy Rami Malek is, akiket kicsit sem hozott lázba a Camp téma.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Fotó: Profimedia – Red Dot

Persze a Twitteren a nézők azonnal a nemtetszésüket fejezték ki ezzel kapcsolatban:


Modell baki

Karlie Kloss szintén nem tartotta magát a megadott stílushoz, és kapott is kritikát a Twitteren a ruhaválasztása miatt. A ruhát nagyon egyszerűnek nevezték, sőt valaki azt állította, hogy a modell elvesztette a stílusérzékét. Ciki!

Fotó: Profimedia – Red Dot


Kanye West nem élvezte a bulit

Legalábbis az tuti, hogy nem akart nyilatkozni. Az eseményen készített felvételen ugyanis látszik, hogy Kim Kardashian örömmel válaszol a riporterek kérdéseire, de a férje egy szót sem szól. Egy ponton Kim még rá is néz Kanyere, hogy nincs-e valami mondandója, de a férfi ekkor sem hajlandó belefolyni a társalgásba. Nem úgy tűnik, hogy nagyon élvezte volna a dolgot…


A láthatatlan JLo

Az este egyik legcikibb jelenete volt, amikor Jennifer Lopezt és vőlegényét, Alex Rodriguezt éppen fotózták, amikor egy ruha uszálya landolt a pasi lábán. Úgy tűnik, nem ismerték fel a világsztárt, bár ezzel a parókával nekünk is nehezen megy.

Még több

Sztárhírek