Kim Kardashian tegnap esti ruhája felrobbantotta a netet  

Ilyet még tuti nem láttál: áttetsző és vizes hatású rucit villantott a popsikirálynő.

Kim Kardashian tegnap esti ruhája felrobbantotta a netet  

Hétfőn este megtartották a Met Gálát, vagyis a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumának adománygyűjtő gáláját, ahol minden évben sztárok százai jelennek meg, hogy megmutassák magukat a vörös szőnyegen. A rendezvény idei témája a Camp volt, amit a Camp: Notes on Fashion című kiállítás köré építettek. A kifejezés egy eltúlzott és már-már nevetségesen giccses stílust jelent, amit érdemes iróniával kezelni.

Ezek után pedig várható volt, hogy mindenki őrült és extravagáns ruhákba bújik majd. Persze voltak visszafogottabb választások is, de azért nagyrészt extrém outfiteket villantottak a hírességek, akikhez képest néha még Kim öltözete sem tűnt olyan merésznek. A popsikirálynőnek így is sikerült magára vonzania a tekinteteket: a sztár ugyanis pontosan úgy festett, mintha leöntötték volna egy vödör vízzel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on May 6, 2019 at 6:53pm PDT

Kim vizes hatású, áttetszőnek tűnő ruháját Thierry Mugler tervezte, aki 20 év után azért tért vissza a nyugdíjból, hogy megalkothassa a sztárnak ezt a ruhát. Az outfit 2 dologra is utal egyszerre. Egyrészt Kim jelenlegi Vogue-címlapjára, amin vizesen látható:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 11, 2019 at 3:34am PDT

Másrészt az 1957-es Boy on a Dolphin című filmre, amiben Sophia Loren egy teljesen vizes és átlátszó ruhában volt látható:


A vizes hatást a tervező a ruha anyagával és a rávarrt apró csepp alakú kristályokkal érte el, így ez az outfit tényleg egy műalkotás lett. A rajongók nem a rucin, inkább Kim alakján lepődtek meg: túl vékonynak találták a derekát benne. A sztár edzője úgy érezte, hogy annyian támadták a Kardashian-lányt, hogy muszáj volt megvédenie. Az Instáján osztotta ki a fanokat, mivel egyrészt a ruciban fűző is volt, másrészt ő az, aki minden nap látja Kimet keményen edzeni, ezért állítja, hogy a vékony derekát csak a kitartásának köszönheti.

Még több

Sztárhírek