2019.05.08.@ 13.05

Ez történt valójában Meghan szülésénél

A royal bébi kalandosan érkezett meg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez történt valójában Meghan szülésénél

Bár Meghan hercegné korábbi nyilatkozataiban kifejtette, hogy szeretné otthon megszülni kisbabáját, sajnos a dolgok nem mindig mennek a tervek szerint – főleg, ha egy szülésről van szó. Ahelyett, hogy a baba a windsori vidéki házban látta volna meg a napvilágot, végül úgy alakult, hogy Meget egy London belvárosától messzeeső kórházba kellett szállítani. Richard Kay, a család szóvivője elárulta a brit Daily Mailnek, hogy mivel a kicsi nem született meg a tervezett időpontban, ezért meggyőzték a hercegnét, hogy orvosi segítségre van szüksége.

A Portland kórház egy kivételes intézmény: már több híresség, hercegnő és grófnő adott itt életet gyermekeinek, például Eugénia és Beatrix yorki hercegnők is itt születtek. Bár Meghan szerette volna családias környezetben világra hozni kisfiát, de végül úgy döntött, inkább biztosra megy és a kórházat választja.

Ahogy a szülés napja közeledett, a család – többek között Meghan anyukája, Doria is – titokban nagyon készült a kicsi fogadására és arra, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen. Vasárnap kora este, miután a hercegné cuccait összepakolták, Meghant, Harryt és Doriát rendőri kísérettel szállították a Windsori Nagy Parkból egészen a kórházig. Az érkezés a lehető legdiszkrétebben történt: egy földalatti alagúton keresztül jutottak be a kórházba. Persze a szülésről nincsenek konkrét infók, hiszen ezzel kapcsolatban mindent titokban tartanak.

Amit viszont tudunk, hogy május 6-án hajnalban egy egészséges kisfiú látta meg a napvilágot, akit az egész világ nagy örömujjongással köszöntött, ráadásul anyukája is jól van és semmiféle probléma nem ütötte fel a fejét a kórházban töltött idő közben. Nemsokára pedig a nevét is megtudhatod, sőt végre fotókat is láthatsz majd róla!

Címkék: harry herceg királyi család kisfiú kórház london meghan és harry meghan hercegné megszült otthonszülés royal család szül szülés születés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Így érezte magát Lily James a botrányos fotók megjelenésekor

Így érezte magát Lily James a botrányos fotók megjelenésekor

Egyre zavarosabb a helyzet a színésznő és Dominic West viszonyával kapcsolatban.

Kit Harington felesége teljesen tönkretette a színész haját

Ő a felelős azért, ami a sztár loknijaival történt!

OMG: Robert Pattinson már az esküvőjét tervezi?

Suki Waterhouse hamarosan Mrs. Pattinson lesz?

Itt a fotó, amivel Vilmos szándékosan akarta megbántani Harryt

Háááááát, nem csodálkozunk, hogy összeszorult Harry gyomra, amikor meglátta…

Kim Kardashian könnyek között beszélt a halálfélelemről

Erről nagyon ritkán beszél, most mégis megtette.

Hihetetlen, mit szúrtak ki a fanok Meghan legújabb fotóján

Diana hercegnő is érintett a dologban.

Valójában ezért ért véget a Kardashian-show

Új, ismeretlen világ vár ránk?

Meghan csak egy hatalmas probléma volt a királyi családnak?

Vilmos már korán figyelmeztette Harryt, hogy ebből baj lehet.