Ezt jelenti a royal baba neve

Végre ez is kiderült!

Ezt jelenti a royal baba neve

Azt persze előre lehetett tudni, hogy Meghan és Harry nem szeretné azonnal a szülés után megmutatni első gyermekét, a herceg viszont még aznap nyilatkozott a sajtónak, és elmondta, hogy két napon belül mindenki találkozhat a bébivel, ráadásul a nevét is elárulják.

Hosszúnak tűnt ez a két nap, ugye?

Nos, a várakozás május 8-án véget ért, ugyanis Megék kiálltak a nyilvánosság elő a picivel, és az első képek elkészítése után pár órával a baba neve is kiderült a pár hivatalos Instagram oldaláról.

Szóval már nincs több titok, Archie Harrison Mountbatten-Windsornak hívják Harryék fiát!

Na persze azt biztosan tudod, hogy a royaloknál semmi sem véletlen! A királyi család tagjai például azt is szeretik, ha titkos jelentése van a kiválasztott névnek, vagy pedig tiszteleghetnek vele egy-egy fontos személy előtt.

Kíváncsi vagy mit jelent a kis Archie neve?

Ahogy már megszokhattad Meghan esetében, a hercegné nem túl nagy rajongója az előírásoknak, és ezt most is bebizonyította! Harryék ugyanis első körben olyan nevet választottak a kicsinek, ami teljesen szokatlan a királyi családban. Képzeld, még egy Archie sem volt a brit royalok sorában! Ebből pedig tudod mi következik? A kisfiú máris nagyon különleges! Az Archie egyébként nagyon kedvelt név Angliában, benne van a top 20-ban, a jelentése pedig: igaz, merész és értékes.

Azért ez elég jó választás egy royal babának, ugye? (Ráadásul Harry anyjának, Dianának volt egy Archibald Campbell nevű rokona…)

A Harrison megfejtése sokkal egyszerűbb, hiszen angolul szó szerint azt takarja, hogy „son of Harry”, azaz Harry fia.

És végül jöhet a Mountbatten-Windsor! Ez úgymond Erzsébet királynő és Fülöp herceg leszármazottjainak a vezetékneve, még Vilmos is használta!

Na, mit szólsz Meghan és Harry döntéséhez?

Még több

Sztárhírek