Gyűlöli egymást a Hatalmas kis hazugságok két sztárja?

A két színésznő mégsem olyan jó barátok, mint mutatják?

Gyűlöli egymást a Hatalmas kis hazugságok két sztárja?

Fogadjunk, hogy neked is azért lett az egyik kedvenc sorozatod a Hatalmas kis hazugságok, mert imádtad a csajok közti barátságot! (Jó, persze az izgi sztori sem ártott…) És ha nagy rajongója voltál az első évadnak, akkor biztos az sem kerülte el a figyelmed, hogy Reese Witherspoon és Nicole Kidman nemcsak a főszereplők, hanem a producerek is! Emiatt pedig úgy tűnt, nagyon szoros barátság van köztük, ráadásul a második évad forgatásáról is posztoltak egy csomó cuki képet… Most viszont felmerült, hogy ez az egész csak kamu!

Sőt, a Life & Style magazin szerint Reese és Nicole egyenesen utálják egymást! Azt írják, valójában már az első évad alatt sem jöttek ki jól egymással, a helyzet azóta pedig csak romlott. Egy forrásuk szerint „Reese még mindig ki van akadva, hogy az első évaddal kapcsolatban mennyire dicsérték Nicole-t, és irigykedik az Emmy- és Golden Globe-díjaira. Az sem segít, hogy Nicole mindezt folyamatosan az orra alá dörgöli.”

Az informátor azt is elárulta, hogy ez a viszálykodás a stábot is megviseli„Hatalmi harcok folynak. Reese barátságtalan és öntelt, plusz Nic szerint úgy viselkedik, mint egy féltékeny kisgyerek.” Ami pedig még rosszabb, hogy a második évad premierjével még jobban elmérgesedhet a helyzet. „Mindketten hatalmas sztárok hatalmas egóval. Reese pedig idén harcolni fog azért, hogy ő nyerjen díjakat és ne Nicole.”

Ugye, milyen elképesztően rosszul hangzik mindez? Nyugi, a Gossip Cop utánajárt a dolgoknak, és kiderült, hogy az egész egy hatalmas (kis) hazugság! Felhívták Nic menedzserét, aki megnyugtatott mindenkit, hogy soha nem volt és nem is lesz viszály a két színésznő között. Úgyhogy most már viharfelhők nélkül várhatod a június 9-i premiert!

Még több

Sztárhírek