Mihalik Enikő a kedvenc ruháival segít

A szupermodell nemrég szőkéről mesés vörös hajszínre váltott, a Cosmopolitan csapata pedig ki is faggatta őt a nagy átalakulásról – most pedig egy újabb izgalmas projektjére kísértük el!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mihalik Enikő a kedvenc ruháival segít

Mihalik Enikő az UNICEF Bajnokaként jótékonysági gardróbvásárt szervezett május 10. és 11. között a rászoruló leánygyerekek támogatására. A Mihalik x UNICEF Pop-Up Store a H&M belvárosi exkluzív bemutatótermében vár téged is, ha szívesen támogatnád a világszervezetet – méghozzá azzal, hogy megvásárolod ismert modellek, stylistok és divattervezők legféltettebb ruhadarabjait!

A Mihalik x UNICEF Pop-Up Store ötletén Mészáros Antóniával közösen dolgoztál. Mi volt az elképzelésed a projektről?

Antóniának volt egy olyan elképzelése, hogy rendezni kellene egy peer-to-peer kampányt, ami mindenkit be tud magába vonni. Ez nagyjából arról szól, hogy a túlzott optimalizmusból megvásárolt, felhalmozott és már nagyon rég nem használt ruháit ne dobják ki az emberek! Viszont én sajnos azt tapasztaltam, hogy sok helyen (például a templomokban) már nem veszik be ezeket: a gyűjtőkonténerek tele vannak, mert akkora többlet van a felesleges darabokból, hogy ezekből rengeteg inkább a kukában landol. Ezért arra gondoltam, hogy jobb lenne, ha ehelyett mindenki rendezne magának egy ilyen vásárt otthon! Én ezt teljesen úgy képzeltem el, mint ahogyan a Szex és New Yorkban történt: négy barátnő elhozza a már használt ruhadarabjait és egymás között eladják! Az ilyen akciókból befolyt összeget közösen be lehet dobni egy képzeletbeli kis kalapba, és felajánlani egy jótékonysági szervezetnek, mint például a UNICEF-nek. Az így összegyűjtött 500 és 1000 forintokból végül akár 15-30.000 forint is lehet, amivel olyan gyerekeket támogathatnak, akik rászorulnak erre.

Cosmopolitan.hu

A jótékonysági vásárra többet között az egyik kedvenc ruhádat is felajánlottad. Mi a története ennek a darabnak?

Ez a fekete ruha volt az, amit Beyoncé egyszer megdicsért rajtam. Las Vegasban voltam az akkori párommal, aki ismeri Jay-Z-t: ő hívott meg a Cirque du Soleil-re, illetve vacsorára. Konkrétan ott ültünk Beyoncé mellett az asztalnál, aki rám nézett és azt mondta: „I love your dress!”.

Cosmopolitan.hu

Mennyire nehéz megválni egy ilyen személyes emléktől?

Ez még 2012-ben történt, tehát a ruha 7 éve megvolt már nekem, úgyhogy nehéz megválni tőle!

Rengeteg modell, divattervező és stylist csatlakozott a kezdeményezésedhez. Meséltek neked arról, hogy milyen darabokat ajánlottak fel?

A külföldi ismerőseim nagyon sok olyan ruhát adtak, ami fotózásokon szerepelt rajtuk, rendezvényeken – de a magyar hírességek is felajánlottak olyan darabokat, amiknek története van.

Cosmopolitan.hu

Van olyan híresség is, akivel a Mihalik x UNICEF Pop-Up Store kapcsán ismerkedtél meg?

Rengeteg embert felkértem az UNICEF-en keresztül, közülük sokakat nem ismertem személyesen a mai napig – vagy akár még most sem. Így nagyon jólesett, hogy ennyi híresség mellém állt anélkül, hogy valaha is találkoztunk volna.

Van már esetleg ötleted egy következő jótékonysági projektre is?

Igen, van, már továbbgondoltam az egészet, tervben van a következő projekt jövőre! Remélem, az is megvalósul, de erről még nem mondhatok semmit, mert konkrétan egy napja prezentáltam az UNICEF ügyvezetőjének. Mindenképpen hosszútávra tervezek a UNICEF-fel.

Cosmopolitan.hu

Mik a terveid a nyárra?

Jelenleg próbálok néha egy picit aludni meg enni is, mert az utóbbi hetekben az UNICEF-fel olyan nagy tempóban foglalkoztam, hogy magamra nem igazán maradt időm. (nevet) Igazából rengeteg rendezvény vár rám: a következő megálló a Cannes-i Filmfesztivál, illetve megyek majd vissza New Yorkba, illetve Olaszországba is dolgozni!

Megszoktad már az új hajszínedet?

Most voltam másodjára festetni, és most már annyira jól hozzászoktam, hogy egy kicsit világosítottunk is rajta. Először azért még a biztosra mentem a lehető legtermészetesebben kinéző vörössel.

Milyen visszajelzéseket kaptál rá?

Sokan mondták, hogy élénkíti az arcomat, és a szemeim nagyon zöldek tőle, de azt is rengetegen említették már nekem, hogy olyan, mintha mindig vörös lett volna!

Csekkold a jótékonysági eseményről készült fotókat!

Mihalik Enikő a kedvenc ruháival segít

Mihalik Enikő a kedvenc ruháival segít

Mihalik Enikő
Fotó megosztása:

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: bíróság börtön bulvár harvey weinstein hírek kiadatás me too mozgalom szexuális erőszak szexuális ragadozó sztárhírek sztárok tárgyalás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Elkészítették Diana hercegnő esküvői ruhájának gót változatát

Elkészítették Diana hercegnő esküvői ruhájának gót változatát

Megszületett Diana hercegnő menyasszonyi ruhájának gót koppintása - de vajon zseniális vagy nagyon gáz húzás volt? Szerintünk előbbi, de dönts te!

Erzsébet királynőt újabb súlyos veszteség érte

Alig temették el férjét, Fülöp herceget, el kellett búcsúznia jó barátjától, a 86 éves korában elhunyt Sir Michael Oswaldtól.

Zac Efron szakított barátnőjével

Kész, ennyi volt, vége! Nem létezik többé Zac Efron és Vanessa Valladares párosa!

Ezt nézd meg! 16 éves fotó az egyetemista Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Katalin hercegné és Vilmos herceg még az egyetemen ismerkedtek meg, ahol mind a ketten művészeti diplomát szereztek. Meg fogsz lepődni, menniyre másképp néztek ki akkoriban!

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.