Ezért nem léphet többé színpadra Britney Spears

Kitálalt a menedzsere.

Ezért nem léphet többé színpadra Britney Spears

Britney Spears az utóbbi hónapokban nehéz időszakon ment keresztül. Édesapja betegsége nagyon megrendítette, amit nem is bírt feldolgozni segítség nélkül, ezért bevonult a pszichiátriára. Az idegösszeomlása után azonnal beindultak a pletykák, hogy nem önszántából került rehabra, hanem akarata ellenére tartották fogva.

Bár ezt nem lehet tudni, de az énekesnő azóta próbálja bizonygatni, hogy szuperül érzi magát, amióta kijött a rehabról. Erről egyelőre nem mindenkit sikerült meggyőznie, főleg nem a menedzserét, Larry Rudolph-ot, aki most az amerikai TMZ-nek nyilatkozott a sztár állapotáról: „Mint az a személy, aki a karrierjét igazgatom – azok alapján a minimális információk alapján, amiket a vele dolgozóknak tudnia kell – azt mondhatom, hogy nem kellene folytatnia a Vegas-i turnét, sem a közeljövőben, sem pedig egyáltalán.

A menedzser egyébként nem tud minden részletet az énekesnő állapotáról, mert csak azt árulják el neki Britney-ről, ami a karrierje szempontjából fontos, de így sem . Nagyjából a próbák háromnegyedén már túl volt a stáb, amikor az énekesnő nem tudta folytatni a munkát az apja betegsége miatt. „Meg kellett szakítani a felkészülést, mert a gyógyszerei már nem voltak rá hatással, és az apukája betegsége miatt teljesen összezuhant” – mondta Larry a lapnak.

A férfi azt is hozzátette, hogy Britney rengetegszer telefonált a turné elején és rettentő izgatott volt, most viszont hónapok óta nem jelentkezett. „Nem szeretném, ha újra dolgozna addig, amíg nem áll készen teljesen mentálisan és fizikailag. És ha ez az idő nem jön el többet, akkor nem jön el. Nem vágyom rá és nincs meg ahhoz a képességem, hogy újra munkára bírjam. Itt leszek neki, ha újra dolgozni akar… és azért is, hogy megmondjam neki, hogy ez jó vagy rossz ötlet-e” – nyilatkozta a menedzser. Úgy tűnik, az is lehet, hogy az énekesnő örökre visszavonul.

Még több

Sztárhírek