Vajna Timi menekül otthonából?

Már csak pár hónapot marad a budai villában, ahol Andy Vajnával élt együtt…

Vajna Timi menekül otthonából?

Márciusban arról olvashattál, hogy Vajna Timinek hamarosan el kell hagynia otthonát, ahol férjével közösen éltek – most pedig az is kiderült, hogy mikor! A Blikk forrásai szerint szeptember elsejéig hosszabbította meg a villa bérleti szerződését a filmproducer özvegye. 

„Úgy döntött, a nyarat még a villában tölti, ősztől pedig megpróbál a környezetváltozásból erőt meríteni. Szeptember 1-jéig él a mostani szerződés, de már lélekben készül a költözésre” – mesélte a Blikknek Timi egyik közeli ismerőse. Andy Vajna özvegye a napokban arról posztolt a közösségi oldalán Franciaországból, hogy most magányosabb mint valaha, hiszen a cannes-i fesztiválon minden volt férjére emlékezteti.

Szóval biztosan nem lehet könnyű az sem, hogy még mindig abban a házban él, ahova rengeteg Andyvel közös emlék köti őt – sőt, Timi szerint a filmproducer gyakran küld is neki jeleket…

Arról még nincs információnk, hogy hova fog költözni ősszel a filmproducer özvegye, de az már felmerült korábban, hogy Timi teljesen új életet szeretne kezdeni. A bennfentesek szerint Amerikában képzelni el a jövőjét, hiszen a családján kívül már nem köti Magyarországra semmi, ráadásul hamarosan megszerzi az amerikai állampolgárságot.

Még több

Sztárhírek