Újabb sztár látogatta meg titokban Meghant és a royal bébit

Nem hiszed el, ki volt az!

Újabb sztár látogatta meg titokban Meghant és a royal bébit

Meghan hercegné három héttel ezelőtt adott életet első gyermekének, egy kisfiúnak, aki a hangzatos Archie Harrison nevet kapta. A baba bemutatása óta azonban a családból csak Harry herceget lehetett látni, a volt színésznő ki sem mozdul otthonról, a kicsivel tölti minden idejét.

Persze így sem unatkozik egy percet sem, egy újszülött körül sok a teendő, ráadásul szinte mindennapra jut egy vendég Frogmore Cottage-ban. A királyi család több tagja meglátogatta már őket, de nemrég Diana hercegnő nővére is beugrott gyors babanézésre.

A rokonok után természetesen a barátok jöttek, akik Meghan esetében világsztárok. Ha minden igaz, múlt héten például a teniszlegenda, Serena Williams ugrott be hozzájuk a férjével, Alexis Ohaniannal és a kislányával, Olympiával együtt. Nem sokkal később pedig tovább indult a 2019-es Roland Garros-ra.

A royalok esetében minden ilyen látogatás beszédes, hiszen a szülők ilyenkor szokták felkérni a barátaikat és bizonyos családtagjaikat, hogy legyenek a baba keresztszülei. Talán Serena lesz a kis Archie egyik keresztanyja? Az nagyon menő lenne, igaz?

A sportoló és Meghan évek óta nagyon jó barátok, Serena ott volt a royal esküvőn, februárban pedig a hercegné New York-i babaváróján.

Még több

Sztárhírek