Bieberék még sosem néztek ki ilyen rosszul

Mintha a maradék stílusérzékük is eltűnt volna…

Az Emlékezet napja, ami idén május 27-ére esett, nagyon nagy dolog Amerikában. Ekkor emlékeznek meg ugyanis azokról, akik az amerikai fegyveres erőknél szolgálva az életüket vesztették. És mint minden fontos ünnep, ez is munkaszüneti napnak számít, hosszú hétvégével, ezért a legtöbben valami közös progit szerveznek a családjukkal vagy a barátaikkal.

Justin és Hailey Bieber ezt a napot shoppingolással töltötték. (Mondjuk hogy voltak nyitva a boltok?) Szóval Beverly Hills utcáit járva lefotózták a sztárpárt, akik valami borzasztóan rosszul néztek ki! A ruhák közös jellemzője az ízléstelen, bő, minden formát nélkülöző szabás, de külön-külön is megéri megvizsgálni a szetteket.

Justin egy hatalmas szürke pulcsit és egy trottyos, festékfoltos farmert viselt, amit egy sárga, viccesen csúcsosra hagyott sapival rakott össze. A cipője amúgy egész normálisan nézett ki: Off White x Nike sneakerbe bújt, amin fityegett egy narancssárga zip tie.

Profimedia – Red Dot

Hailey viszont ezúttal nagy ívben kerülte a színeket, csupa feketében mutatkozott. Fekete macinaci és pulcsi, napszemcsi és fehérrel kombinált Vans cípő. Izgi…

Profimedia – Red Dot

Amúgy elhisszük, hogy ezek a túlméretezett cuccok kényelmesek, de most őszintén: te kimennél ilyen szerelésben az utcára?!

Még több

Sztárhírek