2019.06.14.@ 11.06

Egyre durvább Britney Spears körül a helyzet

Nagyon kemény, mit kellett tennie.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egyre durvább Britney Spears körül a helyzet

Britney Spears feje felett újra összecsaptak a botrányhullámok, és elég kemény heteken van túl. Pszichiátriára ment, az édesapja betegsége is nagyon megviselte, ráadásul a volt menedzsere, Sam Lufti is folyamatosan kavar az énekesnő körül.

Britney ugye nemrég az Instán számolt be a helyzetről. „Ne higgyetek el mindent, amit olvastok vagy láttok. Sam Lufti hamis e-mailjei még ma is köröznek évekkel később… Nem én írtam őket. Úgy tett, mintha én küldeném azokat az üzeneteket és így kommunikált a csapatommal is” – üzente az énekesnő a rajongóknak. Biztosította őket, hogy jól van, majd elmondta, hogy egy kis egyedüllétre lenne szüksége, amíg megoldja a dolgokat.

Most viszont úgy tűnik, hogy talán pont kerülhet az ex-menedzsere ügyére. Bár korábban Sam állította, hogy Britney állításai nem igazak, a TMZ megtudta, hogy a bíróság távoltartási végzést rendelt el. A határozat szerint Lutfi komoly fenyegetést jelent Britnek és a családjának, ezért véglegesen eltiltotta a férfit az énekesnőtől.

Britney egyébként nem volt jelen a tárgyaláson (Sam igen), de az ügyvédje és az apukája képviselték őt. A végén pedig a bíró a Spears-családdal értett egyet, és úgy döntött, hogy szükséges a védelmük Lutfivel szemben. A volt menedzsernek legalább 183 méter távolságot kell tartania az énekesnőtől és a családjától. Plusz nem veheti fel velük a kapcsolatot és becsmérlő megjegyzéseket sem tehet rájuk.

Amikor tehát Brit azt mondta, hogy „megoldja a dolgokat”, akkor azt úgy értette, hogy bírósághoz fordul, hogy Sam végre békén hagyja, és több szabadsága is legyen a saját életében. Az van ugyanis, hogy a hírhedt 2007-es idegösszeomlása után (amiért a Spears-szülők Samet hibáztatják), Britney cselekvőképességet kizáró gondnokság alatt áll. Ennek a felügyelete az apjánál van, Lutfi viszont 1000 dollárt ajánlott fel Lynne-nek, Britney anyjának, ha volt menedzserként ő kapja meg a tisztséget.

Ezt nyilván nem akarja Britney sem…az ő egyetlen vágya valójában csak egy szimpla okostelefon. De azért Sam csak tovább kavar, elindította a #freebritney  mozgalmat, plusz azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hoz bizonyos dokumentumokat még a 2000-res évekből. Az 5 évig jogerős távoltartási végzés viszont biztosítja, hogy Lutfi ténykedései miatt Brit pszichés állapota nem csúszik le megint a lejtőn, és az énekesnőnek megvan az esélye, hogy továbbra is egészséges legyen.

Címkék: bíróság britney spears sam lutfi tárgyalás távoltartási végzés volt menedzser

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Radics Gigi még sosem volt ilyen szexi

Radics Gigi még sosem volt ilyen szexi

Brutál dögös fotókat posztolt magáról!

Egyre rosszabbul van a Doktor Szöszi sztárja

Súlyos betegséggel küzd a színésznő.

Shay Mitchell megható videóján zokog a net

Hihetetlen, milyen őszinteséggel beszélt a színésznő a legnagyobb fájdalmáról...

Kylie Jenner már a barátnőjét is photoshopolja a képeken

Durva, hogy mire nem képes a lájkokért!

Titkos jelentése van Erzsébet királynő gyűrűjének

Ezt csak kevesen tudják a royal ékszerekről.

Katalin és Meghan mindenkit átvertek

Még sincs köztük minden rendben!

Mégis Lady Gaga miatt szakított Bradley Cooper?

Néhányan meg vannak győződve róla!

Megnősül a Wellhello énekese

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Bizarr módszerrel próbál fiatalodni Nicole Kidman

Nem biztos, hogy ki akarod próbálni!

Van egyáltalán Katalin hercegnének jogosítványa?

Hol szoktad a legkevesebbet látni Vilmos feleségét? Jól sejted, a volán mögött! Lehet, hogy ez nem véletlen?