Egyre durvább Britney Spears körül a helyzet

Nagyon kemény, mit kellett tennie.

Egyre durvább Britney Spears körül a helyzet

Britney Spears feje felett újra összecsaptak a botrányhullámok, és elég kemény heteken van túl. Pszichiátriára ment, az édesapja betegsége is nagyon megviselte, ráadásul a volt menedzsere, Sam Lufti is folyamatosan kavar az énekesnő körül.

Britney ugye nemrég az Instán számolt be a helyzetről. „Ne higgyetek el mindent, amit olvastok vagy láttok. Sam Lufti hamis e-mailjei még ma is köröznek évekkel később… Nem én írtam őket. Úgy tett, mintha én küldeném azokat az üzeneteket és így kommunikált a csapatommal is” – üzente az énekesnő a rajongóknak. Biztosította őket, hogy jól van, majd elmondta, hogy egy kis egyedüllétre lenne szüksége, amíg megoldja a dolgokat.

Most viszont úgy tűnik, hogy talán pont kerülhet az ex-menedzsere ügyére. Bár korábban Sam állította, hogy Britney állításai nem igazak, a TMZ megtudta, hogy a bíróság távoltartási végzést rendelt el. A határozat szerint Lutfi komoly fenyegetést jelent Britnek és a családjának, ezért véglegesen eltiltotta a férfit az énekesnőtől.

Britney egyébként nem volt jelen a tárgyaláson (Sam igen), de az ügyvédje és az apukája képviselték őt. A végén pedig a bíró a Spears-családdal értett egyet, és úgy döntött, hogy szükséges a védelmük Lutfivel szemben. A volt menedzsernek legalább 183 méter távolságot kell tartania az énekesnőtől és a családjától. Plusz nem veheti fel velük a kapcsolatot és becsmérlő megjegyzéseket sem tehet rájuk.

Amikor tehát Brit azt mondta, hogy „megoldja a dolgokat”, akkor azt úgy értette, hogy bírósághoz fordul, hogy Sam végre békén hagyja, és több szabadsága is legyen a saját életében. Az van ugyanis, hogy a hírhedt 2007-es idegösszeomlása után (amiért a Spears-szülők Samet hibáztatják), Britney cselekvőképességet kizáró gondnokság alatt áll. Ennek a felügyelete az apjánál van, Lutfi viszont 1000 dollárt ajánlott fel Lynne-nek, Britney anyjának, ha volt menedzserként ő kapja meg a tisztséget.

Ezt nyilván nem akarja Britney sem…az ő egyetlen vágya valójában csak egy szimpla okostelefon. De azért Sam csak tovább kavar, elindította a #freebritney  mozgalmat, plusz azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hoz bizonyos dokumentumokat még a 2000-res évekből. Az 5 évig jogerős távoltartási végzés viszont biztosítja, hogy Lutfi ténykedései miatt Brit pszichés állapota nem csúszik le megint a lejtőn, és az énekesnőnek megvan az esélye, hogy továbbra is egészséges legyen.

Még több

Sztárhírek