2019.06.14.@ 11.06

Egyre durvább Britney Spears körül a helyzet

Nagyon kemény, mit kellett tennie.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egyre durvább Britney Spears körül a helyzet

Britney Spears feje felett újra összecsaptak a botrányhullámok, és elég kemény heteken van túl. Pszichiátriára ment, az édesapja betegsége is nagyon megviselte, ráadásul a volt menedzsere, Sam Lufti is folyamatosan kavar az énekesnő körül.

Britney ugye nemrég az Instán számolt be a helyzetről. „Ne higgyetek el mindent, amit olvastok vagy láttok. Sam Lufti hamis e-mailjei még ma is köröznek évekkel később… Nem én írtam őket. Úgy tett, mintha én küldeném azokat az üzeneteket és így kommunikált a csapatommal is” – üzente az énekesnő a rajongóknak. Biztosította őket, hogy jól van, majd elmondta, hogy egy kis egyedüllétre lenne szüksége, amíg megoldja a dolgokat.

Most viszont úgy tűnik, hogy talán pont kerülhet az ex-menedzsere ügyére. Bár korábban Sam állította, hogy Britney állításai nem igazak, a TMZ megtudta, hogy a bíróság távoltartási végzést rendelt el. A határozat szerint Lutfi komoly fenyegetést jelent Britnek és a családjának, ezért véglegesen eltiltotta a férfit az énekesnőtől.

Britney egyébként nem volt jelen a tárgyaláson (Sam igen), de az ügyvédje és az apukája képviselték őt. A végén pedig a bíró a Spears-családdal értett egyet, és úgy döntött, hogy szükséges a védelmük Lutfivel szemben. A volt menedzsernek legalább 183 méter távolságot kell tartania az énekesnőtől és a családjától. Plusz nem veheti fel velük a kapcsolatot és becsmérlő megjegyzéseket sem tehet rájuk.

Amikor tehát Brit azt mondta, hogy „megoldja a dolgokat”, akkor azt úgy értette, hogy bírósághoz fordul, hogy Sam végre békén hagyja, és több szabadsága is legyen a saját életében. Az van ugyanis, hogy a hírhedt 2007-es idegösszeomlása után (amiért a Spears-szülők Samet hibáztatják), Britney cselekvőképességet kizáró gondnokság alatt áll. Ennek a felügyelete az apjánál van, Lutfi viszont 1000 dollárt ajánlott fel Lynne-nek, Britney anyjának, ha volt menedzserként ő kapja meg a tisztséget.

Ezt nyilván nem akarja Britney sem…az ő egyetlen vágya valójában csak egy szimpla okostelefon. De azért Sam csak tovább kavar, elindította a #freebritney  mozgalmat, plusz azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hoz bizonyos dokumentumokat még a 2000-res évekből. Az 5 évig jogerős távoltartási végzés viszont biztosítja, hogy Lutfi ténykedései miatt Brit pszichés állapota nem csúszik le megint a lejtőn, és az énekesnőnek megvan az esélye, hogy továbbra is egészséges legyen.

Címkék: bíróság britney spears sam lutfi tárgyalás távoltartási végzés volt menedzser

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Kim Kardashian könnyek között beszélt a halálfélelemről

Kim Kardashian könnyek között beszélt a halálfélelemről

Erről nagyon ritkán beszél, most mégis megtette.

Hihetetlen, mit szúrtak ki a fanok Meghan legújabb fotóján

Diana hercegnő is érintett a dologban.

Valójában ezért ért véget a Kardashian-show

Új, ismeretlen világ vár ránk?

Meghan csak egy hatalmas probléma volt a királyi családnak?

Vilmos már korán figyelmeztette Harryt, hogy ebből baj lehet.

Meghan és Harry végre újra randizik

Senki nem zavarja őket, újra van idejük egymásra.

Timothée Chalamet nagyon kínosan érezte magát exe miatt

Pontosabban a közös fotóik miatt…

Justin Bieber elég durván kiakadt a rajongóira

Még mindig tud keménykedni, ha nagyon felbosszantják.

Ezért pózolnak most fehérneműben a sztárok

A jó ügy érdekében villantanak rózsaszín bugyit.

Kiderült, mikor tér vissza Harry Angliába

Meghan viszont valószínűleg LA-ben marad...

Erzsébet királynő hatalmasat hibázott

Március óta ez volt az első nyilvános megjelenése, azonban nem egészen úgy sült el, ahogy várta.