2019.06.14.@ 11.06

Egyre durvább Britney Spears körül a helyzet

Nagyon kemény, mit kellett tennie.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egyre durvább Britney Spears körül a helyzet

Britney Spears feje felett újra összecsaptak a botrányhullámok, és elég kemény heteken van túl. Pszichiátriára ment, az édesapja betegsége is nagyon megviselte, ráadásul a volt menedzsere, Sam Lufti is folyamatosan kavar az énekesnő körül.

Britney ugye nemrég az Instán számolt be a helyzetről. „Ne higgyetek el mindent, amit olvastok vagy láttok. Sam Lufti hamis e-mailjei még ma is köröznek évekkel később… Nem én írtam őket. Úgy tett, mintha én küldeném azokat az üzeneteket és így kommunikált a csapatommal is” – üzente az énekesnő a rajongóknak. Biztosította őket, hogy jól van, majd elmondta, hogy egy kis egyedüllétre lenne szüksége, amíg megoldja a dolgokat.

Most viszont úgy tűnik, hogy talán pont kerülhet az ex-menedzsere ügyére. Bár korábban Sam állította, hogy Britney állításai nem igazak, a TMZ megtudta, hogy a bíróság távoltartási végzést rendelt el. A határozat szerint Lutfi komoly fenyegetést jelent Britnek és a családjának, ezért véglegesen eltiltotta a férfit az énekesnőtől.

Britney egyébként nem volt jelen a tárgyaláson (Sam igen), de az ügyvédje és az apukája képviselték őt. A végén pedig a bíró a Spears-családdal értett egyet, és úgy döntött, hogy szükséges a védelmük Lutfivel szemben. A volt menedzsernek legalább 183 méter távolságot kell tartania az énekesnőtől és a családjától. Plusz nem veheti fel velük a kapcsolatot és becsmérlő megjegyzéseket sem tehet rájuk.

Amikor tehát Brit azt mondta, hogy „megoldja a dolgokat”, akkor azt úgy értette, hogy bírósághoz fordul, hogy Sam végre békén hagyja, és több szabadsága is legyen a saját életében. Az van ugyanis, hogy a hírhedt 2007-es idegösszeomlása után (amiért a Spears-szülők Samet hibáztatják), Britney cselekvőképességet kizáró gondnokság alatt áll. Ennek a felügyelete az apjánál van, Lutfi viszont 1000 dollárt ajánlott fel Lynne-nek, Britney anyjának, ha volt menedzserként ő kapja meg a tisztséget.

Ezt nyilván nem akarja Britney sem…az ő egyetlen vágya valójában csak egy szimpla okostelefon. De azért Sam csak tovább kavar, elindította a #freebritney  mozgalmat, plusz azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hoz bizonyos dokumentumokat még a 2000-res évekből. Az 5 évig jogerős távoltartási végzés viszont biztosítja, hogy Lutfi ténykedései miatt Brit pszichés állapota nem csúszik le megint a lejtőn, és az énekesnőnek megvan az esélye, hogy továbbra is egészséges legyen.

Címkék: bíróság britney spears sam lutfi tárgyalás távoltartási végzés volt menedzser

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Sztárok kedvenc csókjelenetei

Sztárok kedvenc csókjelenetei

Kitálaltak arról, kivel volt a legjobb kamerák előtt csókolózni. Meg fogsz lepődni a válaszokon!

Baleset érte Lady Gagát

Azért reméljük, hogy nem sérült meg komolyan...

Kylie Jennert a családja kényszeríti, hogy az exével járjon?

Az év legmeglepőbb szakítós sztorijának még közel sincs vége!

Vicces, ahogy Jennifer Aniston tanulgatja az Instagramot

Az is kiderült, miért csatlakozott pont most!

Liam Hemsworth csak bosszúból csajozott be?

A források szerint Miley Cyrus teljesen ki is akadt exe új kapcsolatán…

Holnap lesz Jennifer Lawrence esküvője

És már azt is tudni, hogy hol mondja ki a boldogító igent!

Kiszivárogtatták Demi Lovato meztelen képeit!

Egy egész csapat hacker támadta meg az énekesnőt.

Vajna Timi elárulta, mit tud titkos hódolójáról

És azt is, hogy készen áll-e újra a szerelemre...

Életveszélybe került Vilmos herceg és Katalin hercegné

Nagyon durva, mi történt a hercegi párral Pakisztánban! Sokan aggódtak értük!

Tóth Gabi titokban férjhez ment

Kimondta az igent Krausz Gábornak.