Egyre durvább Britney Spears körül a helyzet

Nagyon kemény, mit kellett tennie.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egyre durvább Britney Spears körül a helyzet

Britney Spears feje felett újra összecsaptak a botrányhullámok, és elég kemény heteken van túl. Pszichiátriára ment, az édesapja betegsége is nagyon megviselte, ráadásul a volt menedzsere, Sam Lufti is folyamatosan kavar az énekesnő körül.

Britney ugye nemrég az Instán számolt be a helyzetről. „Ne higgyetek el mindent, amit olvastok vagy láttok. Sam Lufti hamis e-mailjei még ma is köröznek évekkel később… Nem én írtam őket. Úgy tett, mintha én küldeném azokat az üzeneteket és így kommunikált a csapatommal is” – üzente az énekesnő a rajongóknak. Biztosította őket, hogy jól van, majd elmondta, hogy egy kis egyedüllétre lenne szüksége, amíg megoldja a dolgokat.

Most viszont úgy tűnik, hogy talán pont kerülhet az ex-menedzsere ügyére. Bár korábban Sam állította, hogy Britney állításai nem igazak, a TMZ megtudta, hogy a bíróság távoltartási végzést rendelt el. A határozat szerint Lutfi komoly fenyegetést jelent Britnek és a családjának, ezért véglegesen eltiltotta a férfit az énekesnőtől.

Britney egyébként nem volt jelen a tárgyaláson (Sam igen), de az ügyvédje és az apukája képviselték őt. A végén pedig a bíró a Spears-családdal értett egyet, és úgy döntött, hogy szükséges a védelmük Lutfivel szemben. A volt menedzsernek legalább 183 méter távolságot kell tartania az énekesnőtől és a családjától. Plusz nem veheti fel velük a kapcsolatot és becsmérlő megjegyzéseket sem tehet rájuk.

Amikor tehát Brit azt mondta, hogy „megoldja a dolgokat”, akkor azt úgy értette, hogy bírósághoz fordul, hogy Sam végre békén hagyja, és több szabadsága is legyen a saját életében. Az van ugyanis, hogy a hírhedt 2007-es idegösszeomlása után (amiért a Spears-szülők Samet hibáztatják), Britney cselekvőképességet kizáró gondnokság alatt áll. Ennek a felügyelete az apjánál van, Lutfi viszont 1000 dollárt ajánlott fel Lynne-nek, Britney anyjának, ha volt menedzserként ő kapja meg a tisztséget.

Ezt nyilván nem akarja Britney sem…az ő egyetlen vágya valójában csak egy szimpla okostelefon. De azért Sam csak tovább kavar, elindította a #freebritney  mozgalmat, plusz azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hoz bizonyos dokumentumokat még a 2000-res évekből. Az 5 évig jogerős távoltartási végzés viszont biztosítja, hogy Lutfi ténykedései miatt Brit pszichés állapota nem csúszik le megint a lejtőn, és az énekesnőnek megvan az esélye, hogy továbbra is egészséges legyen.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: bíróság britney spears sam lutfi tárgyalás távoltartási végzés volt menedzser

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Leszerveztük helyetted a tökéletes Oscar-néző partit

Leszerveztük helyetted a tökéletes Oscar-néző partit

Vasárnap Oscar-gála, mi pedig megmutatjuk, hogyan formáld át komplett eseménnyé. Kitaláltunk mindent a kajától a játékig, neked csak meg kell valósítanod!

Influenszerek, akik kiábrándítóan máshogy néznek ki a valóságban, mint az Instán

Készülj fel rá, tényleg le fogsz sokkolódni az influenszerek valódi arca láttán!

Minden idők legstílusosabb férfijai az Oscar-gálákról

Még hogy a férfiak nem tudnak öltözködni! Az alábbi sztárok bebizonyították, hogy könnyedén túl lehet lépni az egyszerű fekete zakó-fehér ing kombinációján és férfiként is bátran lehet kísérletezni a divattal.

Szívszorító emléket osztottak meg Benedek Tiborról

Még ma is felfoghatatlan Benedek Tibor halála, aki hatalmas űrt hagyott maga után.

Kim Kardashian háziállata magasan a család legmenőbb tagja

Csak szólunk, hogy egy szakállasagámáról van szó, és kis túlzással még így is veri Kim Kardashian menő szettjeit.

Ennyiért veheted meg Katalin hercegné és Vilmos herceg luxusautóját

Épp egy luxus Range Rovert keresel? Micsoda véletlen, Katalin hercegné és Vilmos herceg korábbi autója pont eladó!

Szakított Lucy Hale és a Riverdale színésze, Skeet Ulrich

Pedig már kezdtük őket örök klasszikusként emlegetni, amikor kiderült, Lucy Hale és Skeet Ulrich már nagyon nem egy pár.

Felrobbantotta a netet a 3 éves Lajos herceg cuki fotója

Akarsz valami elképesztően aranyos dolgot látni? Mondjuk egy bicikliző Lajos herceget, aki történetesen ma lett 3 éves?

Tóth Andi felkészült a babára

Meglepően fiatal, teli meglepetésekkel – Tóth Andi kétnaponta bedob egy olyan kijelentést, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Most épp a családalapítás volt terítéken.

Sztárok, akik rengeteget híztak, fogytak, teljesen átalakultak egy szerep kedvéért

Ezek a sztárok annyira elhivatottak, hogy még az sem zavarja őket, ha 20-30 kilót kell hízniuk, majd fogyniuk pár hónap leforgása alatt. Nem fogsz hinni a szemednek!

5 ruha az Oscar-gáláról, amikkel súlyos üzeneteket adtak át a sztárok

Az Oscar-gála körül az elmúlt években egyre többször hangoztak el társadalmi állásfoglalások, amik gyakran a vörös szőnyegen is megjelentek. Nézzük meg, mik voltak a legemlékezetesebb esetek, mikor a sztárok a ruháikkal üzenték meg a véleményüket.

6 dolog, amit biztosan nem tudtál az Oscarról

Ezeken az infókon akkor is meg fogsz lepődni, ha igazi szakértője vagy az Oscarnak!

Ezért szakított Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Végre kiderült, ki volt az, aki kimondta, legyen vége, és most már azt is tudjuk, mi áll Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakításának hátterében.