Khloé Kardashian exe elismerte a megcsalást

Nagyon úgy tűnik, hogy megint tele lesz az internet a sztárcsaj magánéletével…

Khloé Kardashian exe elismerte a megcsalást

Azt gondoltad, hogy ennél tovább már nem bonyolódhat tovább Khloé Kardashian szerelmi élete? Nos, akkor nagyon tévedsz! Ha esetleg az utóbbi időben nem követted volna a híreket róla, akkor gyorsan összefoglaljuk neked az elmúlt hónapok eseményeit! Először is, kiderült, hogy megcsalta őt a pasija, Tristan Thompson, méghozzá Kylie Jenner (volt) legjobb barátnőjével. Ez már önmagában is elég durva, de a dráma itt még messze nem ért véget!

Előkerült ugyanis Khloé exférje is, aki nemrég életrajzi könyvet dobott a piacra – méghozzá olyat, amiben elég sok elképesztő sztorit mesélt volt feleségéről is. De a Kardashian-lánynak alig volt ideje arra, hogy kiheverje ezt a sokkot, mert máris jött a következő támadás. Legutóbb Tristan exe bukkant fel, aki azt állította, hogy a kosaras még vele sem szakított, mikor elkezdett randizni Khloéval.

Ez már azért nem semmi lista, ugye? Pedig képzeld, a dolgok még mindig bonyolódnak tovább! A napokban felkerült a netre a Kardashianok életéről szóló valóságshow következő epizódjának előzetese, amiből kiderül, hogy ezúttal ismét a Khloé-Tristan-Jordyn szerelmi háromszög kerül majd műsorra. Szóval készülj fel, mert ebből a részből kiderül, hogyan tudta meg a család, hogy Tristan megcsalta Khloét. Sőt, még azt is elspoilerezték ebben a rövid videóban, hogy a pasi be is ismerte a dolgot!

Az előzetesben természetesen felbukkant Khloé is, és a felvételek szerint eléggé össze van törve a sztori miatt. „Szívás, hogy ennek ennyire nyilvánosnak kell lennie” – mondta sírva.

Te is nagyon várod már a következő részt, igaz?

Még több

Sztárhírek