Kiderült: Ekkor lesz Archie keresztelője

Már csak pár hét, és újra láthatod Meghanék kisfiát!

Kiderült: Ekkor lesz Archie keresztelője

Tudod, Meghan hercegné nem éppen arról híres, hogy szeretné betartani a royal szabályokat – azonban úgy tűnik, hogy kisfia keresztelőjével kapcsolatban mégiscsak követi majd a hagyományokat. Ez pedig azt jelenti, Archie hamarosan az apukája nyomdokaiba fog lépni – mármint ami a szertartást illeti.

A The Sunday szerint a királyi család legfiatalabb tagját július elején fogják megkeresztelni a windsori Szent György kápolnában. A helynek nagy jelentősége van a royal pár életében, hiszen Archie szülei itt házasodtak meg tavaly, na meg persze Harry keresztelőjét is ebben a kápolnában rendezték meg 1984-ben. Sőt, ha hihetünk a bennfenteseknek, akkor Archie azt a tradicionális ruhát fogja viselni, amit apukája és Vilmos is hordott a nagy napon (na meg persze még számos royal bébi).

A The Times bennfentesei azt állítják, hogy a királynő nem lesz ott a keresztelőn más kötelezettségei miatt, de Károly herceg és felesége, Kamilla, valamint Vilmos és Katalin is szerepelnek a meghívottak listáján. Bár azt egyelőre még nem jelentették be hivatalosan, hogy kik lesznek a keresztszülők, a fanok már hetek óta ezerrel próbálják kitalálni, hogy vajon kiket kér majd fel a házaspár a megtisztelő feladatra.

Az eseményt egyébként már csak azért is nagyon várják a rajongók, mert eddig még csak egyszer mutatták meg Archie-t a nyilvánosság előtt a szülei, a bébi pedig természetesen végigaludta ezt a fotózást – azóta pedig csak néhány sejtelmes képet posztoltak róla Instán. Szóval a keresztelő lenne az első igazi lehetőség arra, hogy bemutatkozhasson mindenki előtt. 

Ugye te is nagyon várod már Archie keresztelőjét?

Még több

Sztárhírek