A követőikkel fizettetné ki nyaralását ez az influencer pár

Csak egy picit tolják túl a dolgot….

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A követőikkel fizettetné ki nyaralását ez az influencer pár

Egy német Instagram modell, Elena Engelhardt és a nagyon durván kitetovált pasija, Catalin Onc elképesztően sok helyen jártak már a világban. Megjárták Indonéziát, Olaszországot, Új-Zélandot és Ausztráliát is. Most pedig hatalmas ötletük támadt: egy tandem biciklivel utaznának el Afrikába. Az egyetlen probléma, hogy ehhez kellene kábé 3 millió forint.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

This is how I feel when people make money the biggest topic. Having tattoos, a pretty girlfriend and followers on Instagram opens doors for us, it’s true. We could live a lavish lifestyle and only show that, like most people on social media do. We choose not to. We have seen how people are around us when we have money and when we don’t. #grateful that we get to see both sides of the spectrum. I wish you all could experience this. Some people are quick to judge and speak. At this very moment we don’t have much, we are accepting money from my mother and also donations but we don’t hide that. This situation is teaching us a lot. #tryingtodosomethingbigger

CAT AND ELENA (@another_beautiful_day_official) által megosztott bejegyzés, Jún 11., 2019, időpont: 4:24 (PDT időzóna szerint)

De Elenáék nem sokat gondolkodtak, elég hamar megszületett a megoldás. Úgy döntöttek, megkérik a 34 ezer követőjüket, hogy legyenek szívesek, adakozzanak a GoFundMe-n, hogy meglegyen a kívánt összeg. Mert ugye az nem opció, hogy rendes munkával megkeressék azt a 3 milliót, mivel nem dolgoznak. Jelenleg is Catalin anyja tartja el őket!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

We could write a long text about mental health or global warming. We could tell you about following your dreams, or how important stepping out of your comfort zone is. We could tell you how beautiful traveling is, and it’s benefits, or the fact that most news don’t match reality. But we’re going to show you! Less talking more action. Starting on the 20th of July in the middle of Germany, on a tandem, me and Eli will cycle towards Africa, and hopefully beyond. We want to take you all on this huge adventure. A celebration of life, as we ride freely across mountains, by the sea and through metropolitans. We will show the beauty of this planet and it’s inhabitants, but also the ugliness. But we can not do this on our own. We need you! The funds we raise will go towards the bike and gear, food and accommodation (when needed), internet and SIM cards in every country to keep you up to date, insurance, emergencies. We need funds now for preparation as well as throughout our trip. Every dollar, every message, every couch or garden for our tent, any help you can offer will help us go further. We hope you all enjoy and learn with us. TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE another beautiful day with love Cat and Eli Link in bio Or paypal Abd_cat@hotmail.com

CAT AND ELENA (@another_beautiful_day_official) által megosztott bejegyzés, Jún 9., 2019, időpont: 3:54 (PDT időzóna szerint)

Amikor ez kiderült, a követőik persze kiakadtak, és úgy tűnt, nem nagyon van kedvük adakozni a páros számára. Az influencereknek pedig meggyőződésük, hogy egy rendes állás egyáltalán nem nekik való. „Néhányan csak annyit mondanak, hogy dolgoznunk kéne, mint mindenki másnak és ne kéregessünk többet. De amikor olyan hatással vagy mások életére, mint mi, akkor a munka egyszerűen nem járható út. Modellkedhetnénk és egy rakás pénzt kereshetnénk vele, de nem akarjuk a fogyasztói társadalmat reklámozni. Egy normális állás nagyon káros lenne nekünk” – mondták Caték.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Can you see it coming? Was a pleasure meeting and shooting with @svlstg in Copenhagen last year

CAT AND ELENA (@another_beautiful_day_official) által megosztott bejegyzés, Jún 16., 2019, időpont: 12:10 (PDT időzóna szerint)

Ami viszont még ennél is meglepőbb, hogy az elmúlt 9 napban 14 olyan ember is volt, akiknek a segítségével már 78 ezer forintot összeszedtek. Talán bevették azt az elég fura célt, amivel a nyaralást hirdetik? Azt mondják ugyanis, hogy ez az út a mentális betegségekre fogja felhívni a figyelmet… Ha te sem érted, hogy ez hogyan lehetséges, akkor nem vagy egyedül.

„Ez inkább egy jó kis szórakozásnak tűnik, amivel egyáltalán nem tudtok másokon segíteni” – írta valaki. „Nagyon bírlak titeket és már egy ideje nézegetem a posztjaitokat, de nem vágom, hogyan segít ez az utazás azoknak, akiknek hozzám hasonlóan problémáik vannak a mentális egészségével” – kommentelte egy másik követőjük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wow you guys can’t imagine how excited I am for life..and our future. Sometimes it feels like butterflies in my stomach, thinking about what could happen. In the last few years, so many unexpected and amazing things happened which were never planned. Cat and I don’t really plan our future, we’re talking a lot about what we’d love to do but we kind of take it how it comes, always flexible, free and ready to take the opportunity when the right one appears. Soon I’ll be going to Nepal but Cat’s visa is expiring not long after so we’ll probably be going back to Germany. What’s going to happen over there, no idea.. not sure how long we’ll stay, what we’ll do and where we’ll go next. Only thing I know is that we’ll do it together. Being apart from each other for most of the time in the past 7 months was good for our relationship and us as individuals but a new chapter is about to start and I can’t wait to find our where life will take us Photo // collaboration with beautiful villa @villashaktitawa and @studiosolveig + @sallytm

CAT AND ELENA (@another_beautiful_day_official) által megosztott bejegyzés, Máj 2., 2019, időpont: 5:36 (PDT időzóna szerint)

Te mit gondolsz? Túllőttek a célon, vagy ez még simán belefér az influencer-életbe?

Címkék: adománygyűjtés gofundme influencerek Instagram kiakadt a net nyaralás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!