Bréking: Új része lesz Az éhezők viadalának

De izgi!

Bréking: Új része lesz Az éhezők viadalának

Biztos tudtad, hogy a kedvenc Jennifer Lawrence-filmed, Az éhezők viadala eredetileg könyvformában jelent meg. A trilógia pedig jövőre lesz 10 éve, hogy befejeződött! És erre az évfordulóra valami irtó különlegessel készül az eredeti regények szerzője, Suzanne Collins.

Képzeld, egy előzménysztorit ír a világról, amiben Katniss Evergreennek és a barátainak harcolnia kellett a túlélésért! A könyv 64 évvel a trilógia kezdete előtt játszódik majd, és a Sötét napokként ismert, panemi polgárháborút követő évek történéseit meséli el.

„Ezzel a könyvvel az emberi természetet akartam megvizsgálni, azt, hogy kik vagyunk és mi kell a túlélésünkhoz” – mesélte az írónő.

De ha jobban szeretted a filmeket a regényekenél, ne aggódj, elég nagy rá az esély, hogy ezt is csekkolhatod majd a moziban. Bár még nem adtak ki hivatalos közleményt, az eredeti Éhezők viadala-filmeket gyártó Lionsgate stúdió elnöke nagyon sokat sejtetően nyilatkozott Collins új könyvéről.

„Az éhezők viadala büszke otthonaként alig várjuk, hogy Suzanne következő regénye megjelenjen. Az írás közben is sokat kommunikáltunk vele és nagyon szeretnénk folytatni vele a munkát a filmeken.”  Hmm…végül is ezt vehetjük bejelentésnek is, nem?

via GIPHY

1-től 10-es skálán mennyire várod már az új panemi sztorit?

Még több

Sztárhírek