A 4 legviccesebb esküvői sztori, amit valaha hallottál

Összeszedtük neked a net legcikibb és legviccesebb esküvői sztorijait.

A 4 legviccesebb esküvői sztori, amit valaha hallottál

A Kardashian-lány

Az egész sztori azzal kezdődött, hogy a menyasszony „Kardashian szeretett volna” lenni a Nagy Napon, ami azt jelentette, hogy egy 60 ezer dolláros, azaz 16 millió forintos esküvői helyszínt álmodott meg magának. A legegyszerűbb megoldás a csaj és a vőlegénye szerint az volt, hogy megkérték a meghívott vendégeket, hogy dobják nekik össze a pénzt: pontosabban fejenként 1,500 dollárt, vagyis nagyjából 400 ezer forintot kértek. Ha pedig valaki nem engedhette meg magának, hogy ennyit adjon a jegyeseknek, akkor visszamondták a meghívást.

A menyasszony annyira komolyan vette a dolgot, hogy a Facebookon megosztott posztjában úgy hivatkozott az egészre, hogy egy nagyon exkluzív esküvőről lesz szó, amilyenen többet nem lesz lehetőségük részt venni. Ahogy arra számítani lehetett, a vendégeket nem hatotta meg a poszt és nem voltak hajlandóak ennyi pénzt kifizetni. A vőlegény felajánlotta a menyasszonynak, hogy kifizet egy gyors és olcsó Las Vegas-i esküvőt. A pár végül szakított még mielőtt kimondták volna a boldogító igent…

via GIPHY

Lefújták a bulit

A következő sztori főszereplője Emma, aki Playa del Carmenben, Mexikóban tartotta a lánybúcsúját. Minden addig nagyon jól sikerült, amíg úgy nem döntött, hogy összejön egy idegennel. A csókcsatát egy ismeretlen pasi teljesen véletlenül megörökítette: kiposztolt egy fotót magáról a Twitterre, aminek a hátterében feltűnt Emma és az idegen srác. Nem kellett sok hozzá, hogy a neten futótűzként terjedő fotó elérjen a vőlegényhez, Pablóhoz, aki emiatt lefújta az esküvőt. Még jó, hogy a fotó azelőtt jutott el hozzá, mielőtt elvette volna a hűtlen csajt…

via GIPHY

Bosszú bajnok

Te hogy reagálnál, ha kiderülne, hogy a pasid megcsalt? A sztoriban szereplő vőlegény elég extrém módot választott a szembesítésre. Egyenesen a brit The Gragam Norton Show-ba ment, hogy elmesélje, mi történt vele. De nem csak egyszerűen elmondta… Egy játékot kezdett játszani: arra kérte a vendégeket, hogy aki piros pöttyöt lát a tányérján, az maradjon állva. Ekkor pedig bevallotta, hogy mindegyikükkel megcsalta őt a menyasszonya. Hű, de ciki….

via GIPHY

Esküvői fogadalom helyett

Az egyik legdurvább történetben a menyasszony a Nagy Nap előtti éjszakán egy idegentől kapott screenshotokat. Először nem tudja, miről van szó, de miután végigolvasta, hogy mi áll az átküldött képeken, teljesen ledöbbent. Kiderült ugyanis, hogy a vőlegénye hónapok óta csalja a lányt. Mi volt erre a menyasszony válasza? Nem akarta lemondani az esküvőt az utolsó pillanatban, hiszen az pár óra múlva kezdődött és sok vendég messziről utazott a helyszínre. Viszont amikor az esküvői fogadalom felolvasásához értek, a lány a fogadalma helyett a kapott üziket olvasta fel. Az összes vendég előtt leégette a pasit, majd megköszönte, hogy eljöttek és megtartotta a lagzit, amit végigbulizott.

via GIPHY

Még több

Sztárhírek